Un denunțător Pfizer a dat în vileag un email intern al companiei: „Dozele de vaccin care vor fi utilizate în acest program sunt separate”

Un denunțător Pfizer a dat în vileag un email intern al companiei: „Dozele de vaccin care vor fi utilizate în acest program sunt separate”

mai 16, 2024 0

Infowars, principalul canal alternativ de media din SUA, a publicat un email provenit de la un denunțător al companiei Pfizer. E-mailul, datat ianuarie 2021, a fost transmis colegilor și contractorilor de la sediul Pfizer de cercetare „Pearl River” iar conținutul acestuia a făcut valuri printre contestatarii vaccinului împotriva COVID-19

În cadrul emailului, angajații erau informați că li se vor oferi vaccinuri Covid-19 care sunt „separate și distincte” față de dozele pe care Pfizer le-a avut rezervate pentru guvernele din întreaga lume.

„Am plăcerea să vă informez că vom începe să oferim vaccinări împotriva COVID-19 colegilor și contractorilor esențiali eligibili la fața locului în următoarele săptămâni”, se arată în e-mailul scurs (captură foto mai jos). „Contractorii esențiali eligibili vor fi notificați, fie prin e-mail, fie de către sponsorul lor Pfizer, și vor primi instrucțiuni pentru a se înregistra pentru o programare la fața locului.”

„Dozele de vaccin care vor fi utilizate în acest program sunt separate și distincte față de cele rezervate de Pfizer pentru guvernele din întreaga lume și nu vor afecta în niciun fel aprovizionarea guvernelor naționale.”

„Știu că noi, angajații de la Pfizer, primim vaccinuri diferite și/sau placebo și acesta era cuvântul la locul meu de muncă atunci când lucram acolo”, a spus informatorul pentru Infowars.

Imagine

Centrul de cercetare al Pfizer „Pearl River” este situat în Rockland County, New York, și este unul dintre cele nouă mari centre de cercetare și dezvoltare ale Pfizer, potrivit site-ului său.

„Pearl River este principalul centru de cercetare și dezvoltare care găzduiește activități legate de colaborarea Pfizer cu BioNTech, concentrându-se pe dezvoltarea unui potențial vaccin împotriva coronavirusului pe bază de ARNm, cu scopul prevenirii infecției cu COVID-19″, se menționează pe site-ul oficial. Este „locația principală a companiei noastre pentru activitatea globală de cercetare și dezvoltare a vaccinurilor.”

Această dezvăluire este cea mai recentă din numărul tot mai mare de dovezi că persoane selectate au primit vaccinuri Covid diferite sau chiar placebo față de ceea ce a primit populația generală.

În august 2023, în timpul unei audieri în Senatul australian, un oficial Pfizer a dezvăluit că angajații companiei au primit un „lot de vaccinuri special în programul de vaccinare a angajaților”.

Mai devreme, în iunie 2023, Alex Jones a prezentat dovezi dezvăluite de oameni de știință care susțineau că o parte substanțială din loturile de vaccin Pfizer-BioNTech COVID-19 distribuite în Uniunea Europeană se poate să fi fost placebo și că autoritatea germană de reglementare știa acest lucru și nu le-a supus testelor de control al calității.

Sursa: Newsinn

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.