Un discurs tare si omisiunile

iulie 14, 2009 0

A fost un discurs bun al lui Traian Basescu. Si-a executat scurt omul, pe Ridzi. Cam asta e motivul pentru care tipul e de neinvins la alegeri, pentru ca poate sa execute un locotenent cind acesta face un pas care sa-i pericliteze pozitia. Cred ca singurul lucru care a salvat-o pe Elena Basescu a fost certificatul de nastere.
Unde era Sarbu in enumerarea mogulilor? Cele mai scumpe interventii  si cele mai de impact stiri in emisiuni si buletine de mare audienta cu Elena Basescu preelectorala au fost la ProTV. Realitatea si Antena3 sint acuzate de incasarile din campania electorala.
Nu sint convins ca Elena Basescu a fost smulsa din jocul periculos asa de repede cum a spus tatal sau. A profitat din plin din intelegerea murdara intre politicieni si presa, cum a spus domnia sa.
Asta cu banii negri platiti de politicieni televiziunilor trebuie probata cu nume: si de politicieni, si de jurnalisti. daca nu vrem sa facem democratie asa, in general.
Discurs beton, omisiuni interesate, schimbare de directie catre media. si-a salvat si fiica pentru moment. Si a facut si pe toata lumea sa uite ca a fost ziua lui Geoana azi…

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.