Un moldovean l-a împuşcat pe Moş Crăciun


  Ştire NewsIn: „Un bărbat din Republica Moldova (…) şi-a împuşcat vecinul, pe motiv că, deşi era deghizat în Moş Crăciun, acesta nu a fost de acord să intre şi în casa sa pentru a face o bucurie şi copiilor săi.
  Incidentul s-a petrecut, conform agenţiei ruseşti Moldova News, la sfârşitul anului 2008, în satul Căprineni, din raionul Hânceşti (Republica Moldova). Agresorul, Valeriu Frunză, se afla, potrivit reprezentanţilor poliţiei locale, într-o stare avansată de ebrietate. Proaspăt întors de la muncă din străinătate, moldoveanul a sărbătorit cu prietenii revenirea în ţară, iar pe drumul spre casă acesta s-a întâlnit cu vecinul său, costumat în Moş Crăciun, pe care l-a invitat energic să intre şi în casa lui. Confruntat cu refuzul vecinului, Frunză l-a împuşcat mortal pe vecinul Moş Crăciun cu un pistolet de calibru 16, de producţie sovietică. Potrivit legislaţiei moldovene, în cazul în care Frunză este găsit vinovat pentru omor din culpă, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de 20 de ani.”
  Ce poţi să mai zici, uite de ce e periculos când oamenii mari dau în mintea copiilor, nu ştiu să se joace frumos. Nici măcar cu Moş Crăciun.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here