Un partid pentru Sorin Oprescu?!

aprilie 29, 2008 0

Scuze, intii de toate, pentru ca in Saptamana Luminata, ma ocup de chestiuni cu un caracter oarecum obscur.
Inainte de a i se „reinvia” (sau, in lbj medical, inainte de a i se „resuscita”) candidatura, „Doctorul” a anuntat ca vrea sa formeze un partid politic, care sa capitalizeze energia unei”miscari sociale, cu directii axate pe educatie, sanatate si tineret”.
Domnul Oprescu are umor. Insa, in conditiile in care se ia tot mai des in gingii cu liderii PSD incercind o distantare de acest partid, ar trebui sa fie atent si la istoria recenta. Exemplul lui Petre Roman ar fi, pentru inceput, un bun material didactic in acest sens.
Altfel, Sorin Oprescu nu are numai umor. Asa cum a scris azi Cotidianul, are si semnaturi de sustinere despre care cei care apar in tabele prezentate la BEM habar nu au ca le-ar fi dat.
PS. Asta cu „sistemul ticalosit” care s-ar pune de-a curmezisul domnului Oprescu e o gogoasa destul de ieftina. Sper ca domnia sa sa nu aiba proasta inspiratie sa puna in continuare „aceeasi placa” pentru ca, daca ar face asa ceva, sigur isi va provoca adversarii sa ii aminteasca domnului Oprescu, in legatura chiar cu „sistemul ticalosit”, despre: a) locurile de munca ale parintilor sai; b) cine e patronul sau spiritual, cel care e si acum „alaturi cu sufletul de Sorin Oprescu” (dupa ce a votat candidatura lui Cristian Diaconescu din partea PSD pentru Primaria Capitalei); c) cit de „rau” a dus-o domnul Oprescu atunci cind, tinut in brate de „sistemul ticalosit”, ocupa simultan functii pe care, fizic, era imposibil sa le tina sub control in acelasi timp.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.