Un vehicul a explodat la granița dintre SUA și Canada. Prima ipoteză, ACT TERORIST

Un vehicul a explodat la granița dintre SUA și Canada. Prima ipoteză, ACT TERORIST

noiembrie 23, 2023 0

Alertă la frontiera între Statele Unite şi Canada, după ce un vehicul a explodat într-un punct de control, pe un pod, în apropiere de Cascada Niagara. Doi oameni au murit în urma deflagației, iar ancheta a fost preluată de FBI. Primele indicii indică faptul că ar fi vorba de un act deliberat, cel mai probabil terorist.

Biroul FBi din Buffalo anunţă într-un comunicat că anchetează cu privire la explozia de pe Podul Rainbow, peste râul Niagara, care asigură o legătură între cele două ţări, potrivit news.ro, care citează.

Două persoane au murit în explozie de la frontiera dintre Statele unite şi Canada, porivit postului american CBS, relatează BBC.

În imaginile şi înregistrările video postate pe reţele de socializare se observă o cabină a grănicerilor în flăcări.

Potrivit oraşului Niagara Falls, vehiculul încerca să intre în Statele Unite la momentul exploziei, iar martorii au auzit o bubuitură puternică şi au văzut un nor de fum înainte de venirea poliţiei.

Surse declară că pare să fie vorba despre un act deliberat, însă autorităţiloe nu au confirmat niciun mobil şi nicio identitate. FOX News cotează surse care susțin că cel mai probabil a fost vorba de un atac terorist.

 

Comisia Podului de la Niagara Falls anunţă că toate cele patru puncte de trecere a frontierei între Canada si SUA au fost închise.

Incidentul are loc cu o zi înainte de Thanksgiving, una dintre cele mai aglomerate sărbători din an.

Sursa: Newsinn

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.