Unde sondajul acela cu Sorin Oprescu?

ianuarie 25, 2009 0

Mai multi dintre dumneavoastra probabil ati auzit ca  „se tot vorbeste” despre cel putin un sondaj de opinie recent 🙂 in care, la capitolul „incredere”, Sorin Oprescu i-a luat fatza lui Traian Basescu, plasindu-se pe locul intii. In acelasi sondaj, primarul general al Capitalei ar sta bine si la „intentie de vot” – in sensul ca „vine foarte tare”.
Eu ma intreb unde e acest sondaj si de ce nu a aparut deja. Si, daca nu apare acesta, de ce nu apare macar unul in care dl Oprescu sa stea ft ft aproape de Traian Basescu, asa de aproape incit seful statului „sa ii simta respiratia in ceafa”, cum se spune.
Nu uitati! E an electoral, cu miza foarte mare in toamna. E inevitabil – nu spun ca e si „normal” – sa fiti tinta unor serii de manipulari. Inclusiv prin intermediul sondajelor de opinie.  Daca imi permiteti o sugestie, incercati sa luati cit mai multa distanta! Si, gest minim, inchideti cit mai des televizorul!
In fine, nu excludeti urmatoarea varianta: ca sondajul cu pricina sa nici nu existe, dar despre el sa se vorbeasca tot mai mult 🙂

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.