USRPLUS, atac la baionetă împotriva ”nerușinaților” de la PNL, PSD și UDMR

USRPLUS, atac la baionetă împotriva ”nerușinaților” de la PNL, PSD și UDMR

iunie 3, 2021 1

S-au dus vremurile bune în care Dan Barna îl vizita pe Florin Cîțu în biroul de la Palatul Victoria pentru a-i face un cadou de ziua lui.

Pe zi ce trece, tensiunile dintre USRPLUS și partenerii de coaliție ies tot mai mult la iveală, fie în Iași, București sau Constanța, fie pur și simplu la vârful coaliției.

Un ultim atac a fost pus la cale de reprezentanţii USR PLUS care au transmis că aleşii PNL, UDMR şi PSD susţin în faţaa camerelor de filmat că vor echitate pentru pensionari, însă nu acţionează când vine vorba de măsuri concrete care să elimine pensiile speciale, transmite News.ro.

Reacţia vine în contextul în care comisia pentru drepturile omului a Camerei Deputaţilor a emis aviz negativ cu privire la desfiinţarea pensiilor speciale pentru aleşii locali, fiind doar 6 voturi „pentru”, dintre care 4 de la USR PLUS şi 118 abţineri de la PSD, PNL şi UDMR.

Ipocrizie neruşinată În faţa camerelor de filmat, parlamentarii PSD, PNL, UDMR spun că vor echitate pentru pensionari, dar când e vorba de măsuri concrete pentru eliminarea pensiilor speciale, fac pasul înapoi.

Aşa s-a întâmplat şi astăzi când, în Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputaţilor, proiectul USR PLUS de desfiinţare a pensiilor speciale pentru aleşii locali a primit aviz negativ. Au fost doar 6 voturi „pentru”, din care 4 de la USR PLUS, şi 18 abţineri de la PSD, PNL şi UDMR.

”Noi nu renunţăm, însă, până când nu terminăm cu acest sistem ruşinos care împarte românii în speciali şi ne-speciali”, arată o postare făcută joi pe pagina de Facebook a USR PLUS.

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “USRPLUS, atac la baionetă împotriva ”nerușinaților” de la PNL, PSD și UDMR
  1. Avatar

    Liliana Silveräng

    M-am rugat sa ajung sa -i vad pe Iliescu, Voican, Roman si multi alti criminali, judecati pt sangele tinerilor don decembrie 1989. Degeaba.
    Acum ma rog sa apuc ziua in care dispar pensiile speciale. Poate totusi undeva in Romania mai exista bun simt si dreptate.

    iunie 6, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.