Va rog sa o remarcati pe Adriana Saftoiu!

iulie 16, 2007 0

Am urmarit, de cite ori a fost posibil, aparitiile Adrianei Saftoiu, de dupa ce a renuntat sa mai fie purtatoare de cuvint la Cotroceni. De fiecare data, in ochii mei, a fost de bine. 
Doamna Saftoiu pare sa fi scapat dintr-un corset care o facea sa fie, uneori si cind nu era cazul, crispata. Acum e naturala (sint constient: naturaletea e pregatita si intretinuta, asa cum spontaneitatea care da cele mai bune efecte e acea  bine „studiata” inainte) si mult mai vioaie. Nu numai ca e foarte sigura pe ea (asa era si cind avea functie la Cotroceni), dar e si foarte convigatoare; propune, cind vorbeste, un discurs elegant, consistent si bine calibrat.
Acum, spune Domnia Sa, e intr-o perioada mai „romantica”; e in „pauza”. E constienta ca aceasta perioada nu va mai tine mult si ca e inevitabil sa revina – poate in  consultanta politica.
Eu cred ca daca societatea autohtona va mai face citiva pasi inainte – pe care in mod normal, nu are cum sa nu ii faca – Adriana Saftoiu va putea fi chiar si un politician redutabil intr-un viitor mediu. In mod evident, ALTFEL decit imensa majoritatea a politicienilor care populeaza si care, mai mult, paraziteaza, spatiul public la aceasta ora.   

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.