Vanghelie si Geoana asculta cuminti de Basescu

mai 22, 2008 0

A zis presedintele „fara blaturi”? A zis! Asa ca Geoana si vanghelie s-au executat. Citesc cu uimire acum „huo, oprescu!”. Bine, inca n-au tupeu sa zica „huo, iliescu”, dar macar sint cuminti si ascultatori. Citez de pe cotidianul .ro:

Marian Vanghelie nu a vrut nici el să rămână dator. A preluat atât microfonul, cât şi tema. „Ne spune acum Sorin Oprescu că el este independent. E independent pentru că organizaţia de Bucureşti nu a vrut bani de la Bobic, Puiu Popoviciu şi Constanda. Nu ne interesează. Ştiu ce au făcut în defavoarea Bucureştiului. Nu noi am fost neserioşi cu Sorin. Sorin a fost neserios cu noi. Noi l-am pus preşedinte, ne-am bătut pentru el….şi dl preşedinte Adrian Năstase l-a ajutat pe Sorin Oprescu”, a ţipat Vanghelie, spre deliciul sălii, care scanda: “Trădătorul, trădătorul”. Vanghelie a mai afirmat că PSD nu face blat nici măcar cu Sorin Oprescu. „Nu vrem blat cu nimeni. Vrem să-i călcăm în picioare”, a avertizat acesta.

 Adevarul e ca singura campanie eficienta si normala impotriva lui Oprescu trebuie impanata cu „Votati Costel Bobic” sau „votati Popoviciu”.

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.