Victimele Elenei Udrea

martie 29, 2007 0

Prezenta in preajma lui Traian Basescu (fie la Cotroceni, fie in afara acestui palat) a consilierei care a fost, mai intii, cunoscuta sub numele de “blonda de la Golden Blitz” este cu adevarat dinamitarda.
Prima victima de lux a fostului sef al Cancelariei Prezidentiale se numeste Andrei Plesu; oricite “motive de sanatate” ar invoca acesta, explicatia cea mai aproape de adevar are legatura cu Elena Udrea. A doua victima – din aceeasi categorie, “de lux” – este Adriana Saftoiu. “Motivele personale” ale celui mai vechi si mai fidel “scutier” au legatura cu acelasi personaj fata de care seful statului nutreste o simpatie stravezie.
Eu insa cred ca Elena Udrea poate mai mult. Ea insasi e foarte increzatoare in aceasta privinta. Aminti-va de unul dintre ultimele interviuri (daca nu cumva e chiar ultimul) date de ea cotidianului “Rominia libera” in care lanseaza un avertisment subtil. Iata citatul: “stiu foarte multe informatii, dar nu vad la ce-ar ajuta in acest moment”. Cindva insa, informatiile pe care le detine Elena Udrea ar putea fi utile. De pilda, pentru santaj. Avertismentul pe care il contin aceste vorbe e adresat inclusiv celor care acum joaca in echipa cu doamna Udrea.
Asa incit, eu as spune ca inca nu a venit vremea pentru cea mai mare victima cu putinta a Elenei Udrea. Ea s-ar putea numi simplu: Traian Basescu.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.