VIDEO. Arestarea ”Rechinului” ne face de rușine în lume: ”Florian Tudor – liderul MAFIEI din România”

VIDEO. Arestarea ”Rechinului” ne face de rușine în lume: ”Florian Tudor – liderul MAFIEI din România”

mai 28, 2021 1

Joi, autoritățile mexicane l-au reținut în Ciudad de Mexico pe unul dintre cei mai căutați români din străinătate: șeful de bandă Florian Tudor.

Odată cu el a fost arestat și un agent al Ministerului Public Federal din Mexic, și avocatul interlopului, care au încercat să împiedice reținerea acestuia, conform portalului oficial al Procuraturii Generale din Mexic.

„Lăsați-mă în pace”, „Mă sugrumă” sunt câteva dintre cuvintele pe care „Rechinul” le strigă în spaniolă, în timp ce se luptă cu ofițerii și încearcă să se opună arestării.

După mai multe minute de luptă, Tudor este imobilizat și luat pe sus de ofițeri.

Imaginile au făcut înconjurul lumii, dar consecința lor nu a fost de bine pentru România, dimpotrivă.

Internetul e plin de titluri despre România – țara care l-a dat lumii pe ”Rechin”

În ciuda faptului că prinderea interlopului acuzat că a lucrat pentru celebrul El Chapo, șeful unui mare cartel de droguri, este o operațiune de succes a autorităților române și americane, imaginea României iese foarte șifonată din cauza ”Rechinului”.

La o simplă căutare pe Google, abundă de titluri despre ”Rechinul, liderul mafiei românești”.
”Cine este Rechinul Florian Tudor, liderul mafiei românești și al unei bande din Riviera Maya?”, scrie ziarul El Universal.
”Este capturat Florian Tudor-Rechinul, presupusul lider la mafiei românești care clona carduri în Mexic”, scrie și UNO TV.
”Asta știm despre cazul Florian Tudor, presupusul lider al mafiei române legate de jafuri milionare”, titrează Milenio.
Acest caz resuscitează imaginea României de țară exportatoare de mică și mare infracționalitate.
Dar dacă în Europa, această imagine foarte negativă (care se răsfrânge puternic asupra românilor de bună-credință) se mai estompase în ultimii ani, mediatizarea de peste Ocean a cazului interlopului Florian Tudor face ca imaginea României să fie șifonantă și mult mai departe de țara-mamă a ”Rechinului”.
Această situație creează deja prejudecii românilor onești, care circulă prin lume. E deja celebrul cazul turiștilor ținuți prizonieri în Mexic doar pentru că erau din aceeași țară cu ”Rechinul”.
Detalii, AICI

 

 

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “VIDEO. Arestarea ”Rechinului” ne face de rușine în lume: ”Florian Tudor – liderul MAFIEI din România”
 1. Avatar

  MI

  Asta e atitudine de barbat adevarat si asumat?? Un rahat cu ochi, o zdreanta fricoasa si lasa!
  A fost tare la furat, si acum la dat socoateala e fara sange in instalatie, se comporta lamentabil si las, ce mai este o zdreanta de om e ticalosul asta!
  Nu inteleg de ce i se spune rechinul, daca el se vaita si isi pune poalele in cap de frica ca il aresteaza politia? Puscarie pe viata merita, sa-i fie de bine!

  mai 29, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.