Violatorii din Italia si armele de la Ciorogarla. Hai ca se poate…

februarie 20, 2009 0

La inceput am crezut ca era o simpla coincidenta faptul ca dupa ce s-a descoperit lipsa armelor din depozitul militar de la Ciorogarla au inceput sa iasa la iveala tot felul de grenade, pistoale si puscoace ascunse prin trenuri, case si masini.
Dar cand vad ca si in cazul violatorilor romani din Italia s-a dat startul unei campanii de prindere a infractorilor, nu pot sa nu ma gandesc ca unul din cei arestati in prezent a putut face „nefacuta” tocmai pt ca justitia italiana l-a lasat liber dupa ce il mai prinsese cu matza in sac. Asadar, mai mult decat vina romanilor de a fi concetateni cu bestia, este si vina italienilor ca n-au stiut sa se poarte cu bestia in cauza de la inceput… (articolul de aici arata ca romanii au fost buni pt italieni cand au avut nevoie de „sclavi”)
Pana la urma, cred ca atat gasirea armelor, cat si prinderea infractorilor romani ce zburda prin Italia e o chestiune de vointa… Imi este imposibil sa cred ca pana in 2007 nu existau in Italia romani care sa fure, sa violeze sau sa omoare….
Stiu de la un amic italian ca in Cizma albanezii reprezinta o problema mult mai mare decat romanii, dpdv al infractionalitatii… Si n-am vazut pe nimeni sa faca mitiguri impotriva albanezilor… Deci, hai ca se poate…. inca vreo doua trei crime sau violuri prezentate la tv si sa vezi cum sunt adunati toti infractorii romani din Italia….

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.