Votul meu. Astept sugestii.

noiembrie 25, 2008 0

Am o rugaminte la voi, dragii mei internauti care frecventati aceasta pagina. Priviti listele de mai jos si spuneti-mi ca n-am cel mai naspa colegiu electoral din Bucuresti.
Pentru Camera Deputatilor:
Constantin Dudu Ionescu – PDL
Andon Sergiu (PC) – PSD+PC
Cătălin Micula – PNL
Florenţa Milea – PNG-CD
Constantin Stoescu – PRM
Cu cine pusca mea sa votez? Sa ma pici cu ceara ca nu pun stampila pe Dudu Ionescu. Iar pe Andon ar trebui sa tin post vreo doi ani de zile ca sa nu-mi mai functioneze mintea limpede inainte de a-l trimite cu manuta mea in Parlament. Iar lui Micula…. mai bine ma imbat cu vodka sau fac cancer de la E-urile din sucuri …. Ailalti doi habar n-am cine sunt si nu ma intereseaza. Daca au fost suficeint de penibili pt a candida de forma, nu merita atentia.
Pentru Senat:
Ioan Talpeş – PDL
Adrian Câmpurean – PSD+PC
Cristian Ţopescu – PNL
Abdolreza Heidari – PNG-CD
Florian Simion – PRM
Aici, alegerea e oarecum mai logica. Heidari si Simion pica din start. Primul pt ca-l accepta ca presedinte pe un oier ce alearga maicutele cu buldozerul, iar al doilea pt ca e un no-name si n-a facut nimic ca sa-mi aduca la cunostinta ca exista si ca vrea votul meu. Prezenta lui Talpes in Parlament o consider oarecum toxica si in nici un caz nu as vrea sa fiu responsabil de asa ceva. Apropierea lui de Ion Iliescu si de serviciile secrete, precum si migrarea de la psd la pdl nu sunt tocmai motive care sa ma determine sa-l trimit acolo unde se fac legi. Cum singurul candidat PSD pe care l-as putea vota cu inima impacata ar fi Cristi Diacoinescu, Campurean iese si el din discutie. Asa ca nu mi-a ramas decat Cristian Topescu. Si impotriva lui am o groaza de argumente, iar singurul lui avantaj, dupa mine, este ca reprezinta cea mai logica alegere dupa eliminarea celorlalti. Pana la urma, cel mai rau lucru pe care poate sa-l comita este sa faca joc de glezne sau sa comenteze meciurile din Senat. Pe de alta parte, intr-o tara de oameni grasi n-ar fi rau sa creasca procentul celor ce fac sport. Si chiar mi-ar parea rau sa nu votez cu nimeni….

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.