Votul meu negativ

iunie 1, 2008 0

Daca as locui in Stefanesti, probabil ca m-as fi dus la vot doar ca sa nu iasa Adrian Minune consilier local. Mi-ar fi fost frica sa nu se prabuseasca pretul pamantului in zona. Daca as fi stat in Sectorul 1 as fi fost furios ca Murgeanu nu candideaza la Primaria Generala si a fost sacrificat in fata lui Chiliman. Daca aveam o casa in Cotroceni l-as fi votat pe Bodu, doar pentru placerea de a-i vedea pe cei care nu-si platesc  darile catre primarie, fura curent si traiesc din mila unui primar bogat cum conjuga la unison verbul “a fi evacuati”. Daca traiam intr-un apartament din Sectorul 2 as fi fost deprimat de faptul ca o sa am, din nou, un primar PSD-ist. Daca mi-as fi facut buletin de Sectorul 3 l-as fi votat pe Negoita si as fi ras cu gura pana la urechi de modul in care PNL-ul l-a pus pe Ducu Bertzi sa alerge dupa fusta nevestei intr-o campanie in care si orbii ar fi vazut ca doamna Theodora nu are nici cea mai mica sansa.  Sectorul 6 nu m-a pasionat niciodata.

Dar a trebuit sa votez in Sectorul 4. Si a fost al naibii de greu. Nu pentru ca se ingramadea lumea. Ci pentru ca nici unul din candidati nu mi se parea o solutie viabila. Asa ca am votat doar pentru ca nici unul din fostii primari sa nu mai pupe post public in viata lor.

Iar la Capitala…. he he he…. Aici a fost mama voturilor negative. N-as fi votat un impostor dovedit in vecii vecilor. Nici unul care minte de ingheata apele atunci cand il intrebi despre cum a alunecat el pe gheata intr-un Audi. Nici unul care candideaza cu sufletul indoit si pentru un partid care e in totala antiteza cu prestatia sa de pana acum. Nici unul care m-a agasat prin stilul sau enervant de a-si face campanie (asta e Gusa). Nici unul care stiu sigur ca nu are nici cea mai mica sansa, pentru ca nu-mi place sa-mi irosesc votul. Asa ca l-am votat pe Blaga.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.