13-14 cu Mircea Toma: LINSAJ LA TRAIAN BASESCU!

noiembrie 9, 2009 0

Dupa resursele noastre, in campania, monitorizam stirile in prime-time si incercam sa facem o monitorizare pe dezbaterile politice. Cea mai drastica si prima constatare (care e generala si nu priveste un candidat anume!): dezbaterea politica lipseste! Este o paruiala, dar nu exista substanta. E zero!
Doi: DA! ESTE LINSAJ MEDIATIC LA TRAIAN BASESCU!
Formal, vom anunta asta peste citeva zile cind putem iesi cu datele prelucrate, ca nu putem face din mers chestia asta. Da, deci este cum ati spus dumnneavoastra!

Citatul e autentic! Vorbele ii apartin lui Mircea Toma – unul dintre cei 4 lideri de ONG-uri proecupate de prefraudarea alegerilor din referendum. Declaratiile au fost facuta la intilnirea provocata de ISP – ca un fel de replica la initiativa celor 4 ONG-uri – despre prefraudarea reformei, asupra careia v-am atras atentia de mai multe. In zadar, pentru ca aceasta manifestare de joia trecutaa fost in cvasi-TOTALITATE ignorata de mass-media.
Cine doreste poate auzi si vedea ce si cum spune Mircea Toma aici, intre minutele 13-14. Am facut un efort sa transcriu pentru dumneavoastra si, poate suna putin patetic, pentru un viitor mai putin toxic in privinta spatiului public acum chiar toxic.
(intreaga dezbatere de la ISP, aici!)
Domnule Toma, asteptam datele prelucrate! Nu ar trebui sa dureze multe; dvs vorbeati doar de citeva zile.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.