666. Unde dracu e numarul diavolului?

martie 16, 2009 0

Monahii, sustinuti si crezuti de o gramada de capete patrate sau seci, ii dau inainte cu ideea stupida ca pasapoartele biometrice, ar contine cifra 666.
Pseudo-explicatiile pe care le pun acestia in joc sint halucinante. Iata, spre pilda, una: „E vorba de o codificare în matematica binară, fiecare număr este perceput în cod binar, fiecare 0 are o linie albă şi fiecare 1 are o linie neagră. Coincidenţa sau necoincidenţa este că la mijloc este acest număr, şi mereu în codul de bare apare numărul 666”
Viorel Popa, inspector la centrul naţional unic de personalizare a paşapoartelor electronice, spune limpede: „Paşaportul electronic românesc nu conţine acest cod de bare. Există un cip şi o antenă. Pe fila informatizată sunt tipărite datele titularului, fotografia, mai multe tipuri de fotografie, avem un MLI, unde se regăseşte fotografia în miniatură. Cipul nu este vizibil, iar în acesta se găseşte imaginea facială şi amprentele titularului şi datele de identitate. Nu există absolut niciun cod de bare.”
Degeaba! Zevzecii ii dau inainte cu 666! Nu merge asta cu codul de bare, atunci poate ca merge cea cu nr de inregistrare in monitorul oficial al actului normativ pentru noile pasapoarte: 1566. Cum ar veni 6(1+5)66!
Ar fi comic, daca nu ar fi foarte trist!
PS. Basescu isi face pasaport biometric. Unii ar putea spune: de-al dracu’ ce este!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.