Reminder RoNewMedia 4.0: ce va fi maine, la World Trade Center

noiembrie 2, 2009 0

Dupa 3 editii RoNewMedia credem – noi, echipa formata la F5 – ca am ajuns la o formula de organizare mai buna, care va multumi cat mai multa lume din industria new media.
Asta mentinand un nivel ridicat al conferintei, atat ca organizare, cat si ca mediatizare (evident, cu ajutorul colegilor din grupul Realitatea-Catavencu).
UpDate: Despre RoNewMedia, la Realitatea FM, cu Bogdan Nicolescu.
 
Am organizat lucrurile cat mai eficient posibil si am redus la maxim prezentarile „generale” si, uneori, prea comerciale, focusandu-ne si pe zona de workshopuri, mai ales ca suntem intr-un an greu, in care rezultatele conteaza la maxim.
IMPORTANT!
Daca v-ati hotarat doar azi sa veniti, trimiteti un email la [email protected] sau lasati un comentariu mai jos, si va voi raspunde.
Locurile la unele workshopuri sunt epuizate insa, daca nu v-ati inscris inca, vom incerca si azi sa gasim solutii de ultim moment pentru accesul cat mai multor oameni interesati.  
Programul il puteti vedea aici iar speakerii si trainerii, aici.  Dar ce se va intampla maine, la World Trade Center, pe scurt?
Dimineata, incepand cu ora 9:00, vom avea o discutie la care sunt invitati trainerii si speakerii straini (nu am mai invitat la editia aceasta playeri locali ca speakeri, pentru ca „noi intre noi” ne cam stim).
Dupa aceasta scurta introducere, vom avea patru prezentari importante (Google, iLevel, Orange UK si Kombo) iar, dupa o sesiune de intrebari si raspunsuri, vom incepe workshopurile, care vor dura toata dupa-amiaza.
Sunt 6 workshopuri si traininguri, pe subiecte „fierbinti”, axate foarte mult pe latura practica. Asa cum am si zis prin spoturi, e o editie fara bla-bla. Sau, ma rog, cu bla-bla redus la maxim 😉
Seara, partea mai placuta. Colegul Marius Vintila de la Radio Guerrilla va prezenta Gala RoNewMedia care, in urma votului juriului si al publicului, va oferi premii pentru WebDesign (RoWebDesign, editia a 2-a) si Video Content (RoWebTV – prima editie, adica un mic „Oscar” al netului romanesc 😉 ).
Pe scurt, asadar: dimineata incepem cu o dezbatere si prezentari-cheie, apoi toata dupa amiaza workshopuri si, seara, un pic de emotie si distractie.
In plus, pe tot parcursul zilei, vom avea si expozanti, pe holul conferintei (unde, ca de obicei, are loc RoNewMedia partea informala si de networking).
In concluzie, sper sa ne vedem maine, la World Trade Center.
Va asteptam!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.