E normal ca pesedistii sa il trosneasca pe Remes. Si inca o mirare. Si UPDATE adorabil

octombrie 14, 2007 0

Intii, mirarea: una din ideile obsedante rostogolite la TV in ultimele zile, dar si in mediul virtual, e aceea ca operatiunile de filaj care au dus intre altele si la „turnarea” filmului in care apar Remes si Muresan au costat mai mult decit valoarea spagii. Sugestia e evidenta: nu are rost sa ne ocupam cu mizilicuri. Spaga, de vreme ce obtinerea dovezilor ei costa aproape dublu, e neinsemnata. Bun: cei care folosesc aceasta idei ca arma de atac au uitat sa aminteasca si de faptul ca, atunci cind se va ajunge la proces, vor trebui sa fie platiti si judecatorii. Plus lumina din sala de tribunal, plus consumabilele. Suma care va fi cheltuita va creste, asadar. In aceste conditii: nu e mai bine sa desfiintam justitia? Intreb si ma mir, cum va spuneam…
PSD-Remes. Social-democratii, cu citeva exceptii, au sarit dur la Remes si la seful de partid al acestuia dupa ce a explodat scandalul cu bani, palinca si caltabosi. Pe linga faptul ca aveau datoria – ca partid care face opozitie part-time – sa sanctioneze dur o asemenea fapta, cred ca mai e un motiv pentru care cei de la PSD au simtit nevoia sa il critice vehement pe Remes: fostul ministru al Agriculturii si-a batut joc de ideea de spaga. Ceea ce e inadmisibil pentru multi pesedisti!
UPDATE suprarealist. La OTV, acum in timp ce scriu, la emisiunea „Minunile justitiei”, Florin Scaletchi, arestat pentru luare de mita, comenteaza empatic scandalul Remes-Muresan. Scaletchi, liderul (sau fostul lider?) bizarei Organizatii pentru Apararea Drepturilor Omului (OADO), a fost arestat pentru o mita de 20.000 de euro. Are, cum ar veni, competente sporite in acest domeniu.  

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.