Aceasta Radulescu prea Mandruta ca sa-si ia Elan si s-o lase mai moale

martie 16, 2009 0

Urmarind toata tevatura, am remarcat ca ceva s-a schimbat dramatic. Nu, nu e vorba de Mihaela Radulescu, care ne spune cum a preferat ea copilul in dauna unei averi de 30 de milioane de euro si cum nu isi permite acum sa-si cumpere o casa… Nici de interviul cu fostul ei sot, Elan… Ma refer la faptul ca vartejul milionaro-patetico-emotivo-vedeto-radulesc l-a tras la mijloc si pe Lucian Mandruta. Care Lucian, a adus prima picatura de luciditate in melodrama „Si bogatii romani plang”:
“Dacă e vorba de mine, declar în mod oficial că sunt gata să-l înfiez pe Ayan, copilul Mihaelei şi al lui Elan! De fapt, cer oficial custodia copilului! Pentru că ei, amândoi, mi-au dovedit că nu sunt în stare să se poarte ca nişte părinţi responsabili care să îşi poată creşte copilul, fără ca el să dea mai târziu peste o colecţie de ziare care să-l facă să se simtă ruşinat. Eu am trei copii. Unde mănâncă trei, mai poate mânca unul. Sunt convins că pot să-l cresc mai bine, în limitele unor valori morale care, între altele, nu includ şpaga”, a spus Mandruta pt Cotidianul.
P.S. Daca va intrebati de ce urmaresc aceasta epopee, raspunsul e simplu: mi se pare mizerabil modul in care o vedeta se lamenteaza recurgand la santajul emotional al publicului.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.