”Acest episod negru cauzat de politicieni corupţi şi mafia gunoaielor va lua sfârşit. Vă promit!”

”Acest episod negru cauzat de politicieni corupţi şi mafia gunoaielor va lua sfârşit. Vă promit!”

iunie 4, 2021 1
La începutul acestei luni operatorul de salubritate Romprest a anunţat, din nou, că nu mai ridică gunoiul din Sectorul 1.
Romprest acuză că ”în mandatul actualului primar la Sectorul 1, aplicarea clauzelor contractului şi a prevederilor legale este discreţionară”.
”Refuzul nejustificat la plata facturilor pentru servicii confirmate, în perioada iulie-decembrie 2020, şi plata discreţionara a prestaţiilor, respectiv jumătate din prestaţia lunară a activităţilor de salubrizare stradală, în perioada ianuarie-martie 2021, au dus la acumularea unui debit restant de peste 120 milioane lei, din care 96 milioane datorie istorică aferentă prestaţiilor din anul 2020 şi 24 milioane aferente prestaţiilor din anul 2021. Facturi aferente unora dintre prestaţiile din anul 2020 înregistrează depăşiri ale termenelor de scadenţă de peste 200 de zile”, anunță compania de salubritate.
Clotilde Armand a declanșat războiul cu Romprest, acuzând taxele imense plătite din banii locuitorilor din Sectorul 1 în conturile companiei de salubritate.
Acum, Clotilde Armand vrea declararea stării de alertă ca urmare a situaţiei sanitare generate de faptul că gunoiul nu mai este ridicat de firma de salubrizare Romprest, fiind pentru a doua oară când locuitorii sectorului se confruntă cu această situaţie, potrivit News.ro.
”Am solicitat Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă să înainteze Prefecturii Municipiului Bucureşti o adresă prin care să declare starea de alertă din cauza situaţiei sanitare de pe raza teritorială a Sectorului 1 cauzată de şantajul şi suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate. În paralel, am purtat discuţii cu firmele de sortare a gunoiului din Sectorul 1 şi am ajuns la un acord. Am aflat că staţiile de sortare şi-au redeschis porţile începând de astăzi dimineaţă pentru a primi gunoiul colectat de Romprest. Aceste staţii erau închise din cauza neachitării de către compania Romprest a facturilor datorate în ciuda plăţilor făcute de Primăria Sectorului 1”, anunţă Clotilde Armand, într-o postare pe Facebook.
”Este foarte important acest lucru. O să vă explic mai târziu de ce. Ştiu că nu este cea mai confortabilă situaţie: vă citesc mesajele, umblu zilnic în sector şi văd cu ochii mei ce se întâmplă. Dar de asta suntem noi aici. Să rezolvăm problemele. Acest episod negru din istoria Sectorului 1 cauzat de politicieni corupţi şi mafia gunoaielor va lua curând sfârşit. Vă promit”, afirmă șefa de la Sectorul 1.
Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “”Acest episod negru cauzat de politicieni corupţi şi mafia gunoaielor va lua sfârşit. Vă promit!”
  1. Avatar

    Papalaga

    Madam Clotilde fiind dusa cu sorcova si face show pe spinarea cetatenilor

    iunie 5, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.