Adina Alberts se spală pe mâini cu vaccinul AstraZeneca și face pe niznaiul cu moartea Corneliei Catanga

Adina Alberts se spală pe mâini cu vaccinul AstraZeneca și face pe niznaiul cu moartea Corneliei Catanga

aprilie 7, 2021 0

După ce a cerut donații fanilor ca să poată ”lupta” în continuare pentru cauza antivaccinistă, Adina Alberts fuge de răspundere după ce opinia publică a aflat de problemele vaccinului AstraZeneca.

Doctorița care deține o clinică pentru mărit sâni a fost dintre cele mai mari lăudătoare ale vaccinului AstraZeneca și a atacat vaccinurile Pfizer și Moderna pe motiv că sunt ”experimentale”.

Sabotajul ei nu a avut efect: sute de milioane de oameni s-au imunizat cu aceste seruri ce folosesc tehnologia ARN-messenger.

Dar iresponsabilitatea Adinei Alberts se vede cel mai bine când ”o dă cotită” acum, refuzând să-și asume vina pentru promovarea puternică a vaccinului AstraZeneca despre care înalți oficiali pe continent au spus că provoacă tromboze periculoase la anumiți pacienți.

„Am fost convocata de Colegiul Medicilor pentru niste opinii postate pe pagina mea de Facebook. E am descris la un moment dat, pur teoretic, mecanismele acestor trei vaccinuri. La vremea aceea nu se incepuse încă vaccinarea cu AstraZeneca în UE, doar in Anglia era in stadiu incipient, deci nu aveai cum sa stii ce se intampla”, a spus doctorița esteticiană la RTV.

Strânsă cu ușa pentru a da socoteală pentru afirmațiile sale și ”sfaturile” medicale care au dus la moartea unor oameni celebri (cazul Cornelia Catanga), Alberts s-a spălat pe mâini:

„Nu doar medicii sunt in prag de burnout, ci toti, indus de situatia pe care o traim. Exact pe sablonul intamplarilor de cand a murit Cornelia Catanga, cand au inceput manipularile cum ca invermectina, ca sunt vinovata eu si alte manipulari. Se utilizeaza orice situatie nefericita pentru a manipula categoriile foarte sensibile de cetateni”, a adăugat Adina Alberts.

Cornelia Catanga, celebră solistă de muzică lăutărească, a murit după ce a ales să se trateze acasă cu Ivermectină – un produs pentru care Adina Alberts a pledat puternic.

Doctorița care este iubita omului de afaceri Viorel Cataramă a fost și o susținătoare ferventă a vaccinului rusesc Sputnik V, în ciuda faptului că nici președintele rus Vladimir Putin nu a anunțat că s-a vaccinat cu el.

Putin a spus public că s-a vaccinat, dar a refuzat să spuncă cu ce ser, deși avea toate motivele să promoveze vaccinul Sputnik V.

Cu toate acestea, Adina Alberts a fost lăudată puternic în… Sputnik, organul oficial de propagandă al Kremlinului (foto jos).

Captură de pe o pagină din Sputnik – organul oficial de propagandă al Moscovei

Sursa foto: Facebook/Adina Alberts

 

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.