Adio, ”Exatlon” și ”Vrei să fii miliardar”, adio modeling internațional, adio presă! Decesele din familia Isopescu și drama celebrității

Adio, ”Exatlon” și ”Vrei să fii miliardar”, adio modeling internațional, adio presă! Decesele din familia Isopescu și drama celebrității

aprilie 9, 2021 0

Vestea morții Cătălinei Isopescu, fost model celebru al anilor ’90, a cutremurat mediul online. Anunţul dispariţiei Cătălinei a fost făcut de iubitul ei, actorul Oltin Hurezeanu, fost concurent la ”Exatlon” şi primul român care a câştigat „Vrei sa fii miliardar”.

Cătălina Isopescu, născută în 1972, fiica celebrului prezentator TV Emanuel Isopescu, s-a stins din viaţă, la doar 7 luni după tatăl său.

Isopescu era un gazetar vechi de investigație, care a cunoscut și presa din timpul dictaturii, meserie pe care a părăsit-o definitiv în septembrie 2020 odată cu trecerea sa în neființă.

Un an mai târziu după ce Emanuel Isopescu a spus adio presei, și fiica sa și-a luat la revedere de la viață și de la o carieră de fotomodel internațional de invidiat.

Era doar ultimul rămas bun. În viață, a rămas iubitul ei, a cărui bucurie de prim câștigător la ”Vrei să fii miliardar” nu mai valorează acum nimic după ce Cătălina Isopescu a spus adio și acestei amintiri frumoase.

”Nu există soare când ea este plecată”, a scris Oltin Hurezeanu pe Facebook, o farză care spune totul despre tristețea generală în acest trio de celebrități pe care moartea nu l-a iertat.

https://www.facebook.com/oltintudorhurezeanu/posts/10159551337420739

Se pare că decesul a fost cauzat de o boală necruțătoare de care Cătălina suferea. De fapt, acest lucru este vizibil și în fotografiile postate pe contul de Facebook.

 

Imaginile din ultimul an arată o Cătălina Isopescu, fost model de talie mondială, extrem de slăbită, semn că ea traversa o perioadă dificilă din viața ei.

Emanuel Isopescu a lăsat în urmă o tristețe mare

Fost jurnalist de investigatii, Emanuel Isopescu a lucrat de-a lungul unei cariere prodigioase la mai toate posturile tv de calibru din România și s-a retras din activitate în 2011. Locuia retras în Tulcea unde avea o pensiune.
În luna iunie a acestui an, cunoscutul prezentator tv făcea un apel emoționant pe Facebook pentru a găsi pe cineva care să-l îngrijească contracost deoarece se deplasa cu mare greutate.
”Eu am crezut intotdeauna ca F.B. este un for al schimburilor informationale si al intrajutorarii. Am ajuns la mâna voastră. Vârsta, bolile și propria-mi inconștiență m-au lasat fara picioare”, a scris Emanuel Isopescu.
„De-abia reusesc sa ajung la toaleta si niciodata nu stiu daca voi mai reusi sa ma ridic de pe vas. Totul a pornit acum 2 ani cu un clostridium luat de la Fundeni si finalizat glorios cu o rectocolita care nu ma iarta o clipa. Fara suparare, am consultat mari somitati ale domeniului dar starea de fapt e intacta”, a continuat Emanuel Isopescu.
Cunoscutul jurnalist Emil Hossu-Longin a transmis un mesaj emoționant pe Facebook, la aflarea veștii că mentorul său a murit.
„E cel care mi-a deschis cariera de jurnalist în TVR, la Social, omul pe care îl știa oricine, în orice loc din România. M-a învățat multe, mi-a dat încredere și emisiuni. A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent. Mi-a fost prieten, camarad și tovarăș de tenis de masă. Rămas bun, Șefule, mulțumesc frumos pentru tot!”, a scris Hossu-Longin.
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.