Adrian Paunescu s-a retras

septembrie 30, 2008 0

Obsedatii interesati de asa zisele derapaje pornografice si naziste ale ICR au ramas fara Adrian Paunescu. Cel care, alaturi de „marele om de cultura” Gh Funar, trebuia sa investigheze, de la nivelul unei comisii parlamentare, activitatea ICR.
Ei bine, AP a renuntat la aceasta functie in comisie si a anuntat ca se retrage.
Iata si o declaratie in care „bardul de la Birca” si-a argumentat decizia: „Recenta mea numire ca membru al Comisiei care trebuie să verifice felul în care s-au cheltuit fondurile Institutului Cultural Român nu este potrivită pentru mine. Toată viaţa am fost eficace în poziţia de avocat, nu de procuror. Nu accept să mi se ia drepturi, dar nu pot să accept să mi se acorde privilegii şi însărcinări care nu imi trebuie şi nu mi se potrivesc”.
Sa nu mustaciti, da?
Faptul ca pina si Paunescu a mirosit cit de ridicola e toata treaba asta ar trebui sa le dea de gindit istericilor cu sau fara laptop care vad enorm de putin si simt monstruos invirtiti de la cheita.
PS Daca aceasta postare vi se pare prea sobra/serioasa, postarea precedenta va ofera un clip foarte haios. Putin vechi, dar foarte amuzant 🙂

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.