Alexandra Păcuraru și Dorin Iacob, mesaj de forță de la conferința pentru LIBERTATE de la Paris: Americanii care-l susțin pe Donald Trump văd Statul Paralel drept cel mai mare pericol

Alexandra Păcuraru și Dorin Iacob, mesaj de forță de la conferința pentru LIBERTATE de la Paris: Americanii care-l susțin pe Donald Trump văd Statul Paralel drept cel mai mare pericol

noiembrie 11, 2023 0

Politicienii de forță din jurul lui Donald Trump, dar și mulți americani de rând percep „deep state-ul” sau statul paralel ca fiind cea mai mare amenințare pentru democrațiile occidentale. Este mesajul transmis de la conferința pentru LIBERTATE de la Paris de către Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii „România Suverană” și de analistul politic Realitatea Plus Dorin Iacob, prezenți la eveniment.

„Am ascultat discursul fostului președinte Donald Trump, a fost un discurs motivațional, discurs pe care ar trebui să-l auzim și la noi în țară de la viitorul candidat la președinție, omul care ne reprezintă, omul care vorbește și nu citește. Aici, la Paris, i-am cunoscut echipa lui Donald Trump și stând de vorbă cu ei, am realizat că statul paralel nu este doar la noi, este și în Statele Unite ale Americii. Acesta este, de fapt, sistemul care constă în oameni care nu fac mare lucru decât să blocheze și care, indiferent cine vine la putere, blochează totul, orice idee,” a afirmat ALEXANDRA PĂCURARU, realizatoarea emisiunii „România Suverană”.

IACOB: Am auzit rostit clar mesajul că neomarxismul și Statul Paralel distrug democrația

„Trump s-a adresat acestei frumoase reuniuni lovind direct în neormaxismul care încearcă să învăluie din nou lumea. De fapt, lucrul cel mai bune pe care l-am auzit aici este că o parte esențială a Americii conștientizează aceste pericol și poate asta să fie, din nou, salvarea întregii lumi occidentale. Una dintre constatările zilei a fost că democrația occidentală, așa cum o știm, este în real pericol.

Pentru mine a fost o adevărată revelație faptul că despre deep state-ul, adică Statul paralel, despre care discutăm noi în România, s-a vorbit aici, la Paris, în aceiași termeni în care noi i-am obișnuit pe telespectatorii Realitatea Plus. Cei 2 mari strategi ai lui Donald Trump, prezenți aici, au fost întrebați, de un român, cât de profund este statul paralel în SUA?, iar de un ungur care este problema democrației americane? Ambii au primit un răspuns asemănător: presa este cea mai mare problemă, presa controlată. Cine controlează presa, cum este controlată, aceasta este o altă problemă,” a afirmat și analistul politic Dorin Iacob.

 

Worldwide Freedom Initiative 2023 (WWF 2023) este un eveniment de nivel mondial, la care se pune problema unei inițiative internaționale pentru LIBERTATE. Este organizat de partidul Republican din SUA, partidul republican din Franța, numeroși lideri și oameni influenți. O discuție despre pericolul globalismului și cum ne păstrăm tradiționalismul, cum rămânem suverani, fie că e vorba de drepturi, politici, afaceri.

Alexandra Păcuraru și Dorin Iacob, la conferința pentru LIBERTATE de la Paris, alături de cei mai influenți oameni ai lumii VIDEO

Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.