Caravana România Suverană și Spitalul Mobil au ajuns la Dolj – VIDEO

Caravana România Suverană și Spitalul Mobil au ajuns la Dolj – VIDEO

noiembrie 12, 2023 0

Caravana România Suverană și Spitalul Mobil au ajuns și în județul Dolj unde sute de oameni au beneficiat de consultații gratuite.

Mulți dintre bătrânii care au venit la spitalul mobil nu și-au făcut analizele medicale de ani buni. Unii dintre ei au nevoie de medicamente, dar au pensia prea mică și nu își permit să le cumpere.

Unde unii încearcă să blocheze cu birocrația, Caravana medicală România Suverană își propune să aducă o mână de ajutor pentru sănătatea românilor. Printre serviciile de specialitate de care pot beneficia oamenii se numără cele de stomatologie, oftalmologie, analize rapidă și chiar medicină internă și ecografii.

„Oamenii au primit cu foarte mare bucurie această caravană. De la primele ore ale dimineții la ora 8 când am ajuns aici deja erau aproape 50 de persoane care așteptau să se înscrie pe ordinea de zi, urmând să acceseze cele patru cabinete medicale pe care caravana le are.”, a declarat Ionel Gheorghe, coordonator Spital Mobil.

Peste 8 mii de oameni au beneficiat până acum de serviciile spitalului mobil timp de patru luni. Până la sfârșitul anului, caravana va ajunge și în județele Caraș-Severin, Timiș și Arad.

 
 
Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.