Alianța Boc-Iohannis și ultimul atac la Ludovic Orban. Primarul Clujului îl lovește dur pe liderul PNL

Alianța Boc-Iohannis și ultimul atac la Ludovic Orban. Primarul Clujului îl lovește dur pe liderul PNL

iunie 19, 2021 0

Pe măsură ce se apropie congresul PNL din septembrie, se încinge puternic lupta dintre cele două tabere din partid: cea care îl susține pe actualul președinte liberal și rivalii săi care îl vor lider PNL pe actualul prim-ministru.

Deocamdată, Ludovic Orban controlează majoritatea organizațiilor județene, dar în ultima vreme au apărut cazuri de ”dezertori” care au trecut în tabăra lui Florin Cîțu.

Semnalul rupturii l-a dat primarul Clujului, una dintre cele mai respectabile voci din partid, alături de cea a lui Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor și fost primar de succes la Oradea.

Când Boc și-a anunțat susținerea pentru Cîțu a început practic războiul pe viață și pe moarte cu susținătorii lui Ludovic Orban.

Astăzi, Emil Boc a lansat un nou atac la adresa liderului PNL în funcție, implicând și numele lui Klaus Iohannis.

„Domnul Orban nu mai poate reprezenta viitorul pentru că a pierdut ultimele alegeri. Să fim bine înțeleși: ultimele alegeri pentru PNL le-a câștigat președintele Iohannis, nu domnul Ludovic Orban. Dacă nu era președintele Iohnnis PNL-ul nu era la guvernare. Ca să fim corecți cu istoria! Rolul domnului Orban a fost important în momentele când am câștigat europarlamentarele, apoi cu președintele prezidențialele. Dar benzina domniei sale se aproapie de sfârșit când vorbim de capacitatea de a duce mai departe un partid la nivelul următor”, a spus Emil Boc, citat de stiripesurse.ro.

Atacul lui Boc vine ca o replică la afirmațiile lui Orban care a spus că el a adus PNL la guvernare, ca președinte liberal, fost prim-ministru după Dăncilă și negociator-șef cu USRPLUS și UDMR pentru formarea noii coaliții aflată acum la putere.

 

Avatar
Ionuț Filip
Ionut Filip
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.