Alifie pentru minte și inimă

octombrie 6, 2009 0

Hai și niște știri amuzante de la noi din țară:

  • Un bărbat s-a prezentat la Spitalul de Urgență din Galați, acuzând dureri la nivelul unui plămân. După ce a fost consultat în regim de urgență și scos din criză, pacientul a mulțumit frumos și a plecat. La plecare, a subtilizat și telefonul mobil al medicului de pe biroul acestuia.
  • Viceprimarul comunei Iepureşti din judeţul Giurgiu a fost bătut de primarul comunei pentru că a stat prea mult în pauza de masă, întârziind astfel la o ședință.
  • 14 mehedințeni, cu vârste între 55 și 90 de ani, au serbat „Ziua Internațională a persoanelor vârstnice” printr-o întrecere sportivă intitulată „Crosul înaintașilor”. După un tur de forță de câteva 100 de metri, concursul de alergat a luat sfârșit, iar cel mai tânăr dintre concurenți a fost declarat câștigător. Nu a fost nevoie de intervenţia cadrelor medicale.
  • O femeie din Petrila, care se ducea la doctor, la Târgu Mureș, s-a lăsat consultată în tren de un fals cardiolog, după care a cumpărat de la el, cu 300 RON, șase alifii frumoase pentru inimă. Și-a dat seama că a fost înșelată de-abia după ce a coborât din tren și a văzut că toate unguentele arătau la fel.
  • Ca să facă economie acasă, timișorenii fură apă din fântânile publice. Pentru treburile casnice mărunte, o fură cu butoiul, iar când au de udat grădina, o trag direct cu furtunul.
  • Un pensionar din Crușeț, județul Gorj, a fost bătut de niște vecini pentru că le-a dat un dar prea mic la nuntă. Iată declarația soției pensionarului: „Noi am primit de la ei, acum 7 ani, când am măritat o nepoată, un milion şi jumătate de lei vechi. Acum, când au avut ei nunta, am trimis şi noi prin cineva tot un milion şi jumătate. Nu am putut să ne ducem la masă, dar am trimis banii, şi apoi ei ne-au strigat că de ce am dat numai atât, că e puţin, că de ce nu ne-am dus la masă, ca să nu aibă ei oameni şi să meargă darul prost”.
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.