Alina Ghorghiu: „În acest moment, în interiorul PNL nu a fost discutată remanierea”

Alina Ghorghiu: „În acest moment, în interiorul PNL nu a fost discutată remanierea”

august 10, 2022 0

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a declarat, luni, că în interiorul PNL nu s-a discutat despre o remaniere, subliniind că aceasta „este atributul premierului”.

Întrebată de ziarişti la Palatul Parlamentului dacă ministrul Energiei, Virgil Popescu, a gestionat bine criza energetică, Gorghiu a afirmat că acesta şi-a asumat o misiune „dificilă”, însă acum situaţia este „una stabilă” şi Executivul a luat toate măsurile pentru a se putea trece peste o iarnă dificilă.

„În acest moment, în interiorul PNL nu a fost discutată remanierea. (…) Consider că Virgil Popescu şi-a asumat o misiune foarte dificilă şi că, la acest moment, situaţia este una stabilă şi că Guvernul a luat toate măsurile pe care putea să le ia, astfel încât să putem să trecem peste o iarnă dificilă. Toată Europa este într-o situaţie foarte complicată, nu doar România. Mi-aş dori să strângem rândurile şi să discutăm mai puţin despre tensiuni sau lucruri care ne despart şi să ne concentrăm la măsuri bune pentru populaţie, care să ajute populaţia să treacă prin iarnă, să-şi plătească facturile, lucrurile acestea vor fi priorităţi zero pentru PNL, pentru coaliţie şi pentru Parlamentul României”, a susţinut Alina Gorghiu.

Ea a mai fost întrebată cum comentează faptul că Virgil Popescu s-ar afla, „potrivit unor surse”, pe o listă de remaniere cu trei nume.

„Tot ca pe o ştire care nu are o legătură cu realitatea. Nu s-a discutat de remanieri în cadrul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL, însă orice remaniere este atributul premierului şi atunci când va ajunge la concluzia, în urma discuţiilor din coaliţie, că trebuie să îmbunătăţească activitatea pe anumite portofolii sunt absolut convinsă că premierul României va anunţa public, nu va sta să dezbată pe holul Parlamentului”, a răspuns Gorghiu. 

Sursa: Realitatea Din PNL

Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.