Alina Gorghiu: ”Cîțu, președinte PNL – singurul proiect corect!”

Alina Gorghiu: ”Cîțu, președinte PNL – singurul proiect corect!”

iunie 8, 2021 1

Se întețește lupta din interiorul PNL, pe măsură ce se apropie Congresul din 25 septembrie. Taberele își ascut tot mai bine armele și le folosesc tot mai tăios.

Alina Gorghiu, parlamentar și fost președinte PNL, este alături de actualul premier, pe care l-a prezentat deja, într-o postare pe pagina sa de socializare, drept ”viitorul președinte”.

Gorghiu nu ezită să-l critice indirect pe Ludovic Orban, pe care îl consideră responsabil pentru scorul slab al PNl în alegerile trecute.

Postarea Alinei Gorghiu despre viitorul șef al PNL

”Cîțu, președinte PNL – singurul proiect corect!
PNL a obținut la alegerile parlamentare doar 74 de mii de voturi în plus, comparativ cu anul 2016.
Asta în condițiile victoriilor de la locale și europarlamentare și ale unui PSD slăbit. Iar pierderea alegerilor a fost urmată de negocieri nu tocmai inspirate pentru formarea acestui guvern.
Congresul PNL din 25 septembrie este un test de maturitate politică pentru PNL, pentru noi toți.
În 2016, după rezultatele alegerilor, eu mi-am dat demisia. Cred în obligația asumării eșecului de către orice șef de partid. Dar avem un Congres în cadrul căruia să discutăm deschis ce vrem de la noi, ce vrem noi pentru România.”
Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “Alina Gorghiu: ”Cîțu, președinte PNL – singurul proiect corect!”
  1. Avatar

    Rodica Gabriela Kalimtzakis

    OPORTUNISMUL celei care-și vrea soțul guvernator BNR, cu L.Orban președinte PNL nu-i va ieși, așa că, gașca FRUSTRAȚILOR care n-au ajuns la cașcaval îi dau o speranță, DEȘARTĂ.

    iunie 15, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.