Amenzi-record în Sectorul 6. Ciucu: ”Dați mai departe, ca să se știe!”. De la 500 de lei la 1.500 de lei, parcare ilegală

Amenzi-record în Sectorul 6. Ciucu: ”Dați mai departe, ca să se știe!”. De la 500 de lei la 1.500 de lei, parcare ilegală

martie 23, 2021 0
Primarul Sectorul 6 abia ce a anunțat pe pagina sa de socializare o măsură drastică: majorarea amenzilor pentru parcări ilegale. Redăm mai jos postarea lui Ciprian Ciucu:
Ciprian Ciucu

”Voi lupta cu indolența, nepăsarea și nesimțirea cu toate armele pe care le am!

Aici era un spațiu verde distrus de cetățenii indolenți, care l-au invadat cu nepăsare! S-a parcat, situația a fost tolerată, noroi, mizerie, sat fără câini, știți… Azi, ADP Sector 6 a amenajat zona, a arat și a supraînsămânțat pentru ca în câteva luni să avem gazon natural, rezistent, frumos, până vom interveni cu alte amenajări peisagistice.
În aceeași zi, doi-trei indivizi, și-au bătut joc de munca noastră și de banii dumneavoastră și au revenit le vechile obiceiuri.
Este momentul să vă anunț că pentru astfel de cazuri amenzile nu vor mai fi de 500 de lei, ci de 1.500 de lei pentru autoturisme și nu vor mai fi de 1.000 de lei ci de 2.500 de lei pentru autovehiculele de peste 3,5 tone. Mai mult, îi vom da în judecată pentru recuperarea daunelor pe cei care le produc! Gata, s-a terminat, Sectorul 6 nu mai este sat fără câini! Gata, s-a terminat, nu ne mai batem joc de spațiul public!
Modificam luna acesta Hotărârea Consiliului Local Sector 6 nr. 222/2016 privind staţionarea vehiculelor şi remorcilor pe spaţiile verzi aparţinând domeniului public sau privat al Municipiului București de pe raza Sectorului 6. Proiectul este la comentarii, este deja în dezbatere publică de maim ult timp!
Dați mai departe ca să se știe!
P.S. Da, am zis, vom bugeta și construi parcări, dar până atunci nu voi permite ca bătaia de joc să continue.”
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.