Ana Birchall a izbucnit, după apariția documentelor care îl demască pe Stelian Ion: ”Minciuna are picioare scurte”

Ana Birchall a izbucnit, după apariția documentelor care îl demască pe Stelian Ion: ”Minciuna are picioare scurte”

septembrie 4, 2021 1

Ana Birchall a fost prima persoană care a descoperit că Stelian Ion, fostul ministru al Justiției, a minți cu nonșalanță opinia publică și electoratul USRPLUS, chiar pe liderii acestui partid, când a spus că nu a primit ordonanța PNDL3, de aceea nu a putut da avizul pentru care premierul Cîțu l-a remaniat.

Birchall a aflat că Stelian Ion ținea la sertar niște observații pe seama ordonanței încă din 17 august! Or, 10 zile mai târziu, el spunea că nu știa nimic de ordonanță, afirmații pe care le-au luat de bune chiar Dan Barna și Dacian Cioloș.

Bomba descoperită de Ana Birchall, AICI

În captura alăturată, publicat de jurnaliștii de investigații, se vede (susținut cu documente în facsimil) că Stelian Ion știa din… 12 august de ordonanța despre care, după ce Cîțu l-a demis, a spus că nu a primit-o spre consultare, și că de aia nu a dat aviz!

Deci, aproape două săptămâni el a știut de ea, iar pe 17 august avea la mapă observațiile tehnice finalizate, adică exact ce-i trebuia pentru a emite avizul pe care nu l-a emis și pentru care primul-ministru l-a ”executat”.

După ce SpotMedia.ro a publicat azi filmul complet al documentelor ordonanței PNDL3, Ana Birchall a izbucnit.

Postarea Anei Birchall în care demontează încă o dată minciuna lui Stelian Ion

”Exact cum am spus: Stelian Ion a mintit si a manipulat!

Englezul zice „I hate to say I told you so”. Adică „îmi pare rău că a trebuit să am dreptate” și de data asta. Minciuna are picioare scurte, zice românul.
Un ministru care încearcă să profite politic și prin minciună de funcția pe care o are în stat ar trebui să răspundă în fața legii pentru că s-a dovedit un ministru nevrednic de funcție. Asa cum ar trebui sa răspundă și moral.
Atât vreau să mai comentez despre acest domn Goe al politicii. Și fie ca istoria să-l dea uitării, ca măcar să nu rămână ca veșnicul ”deputat-garsonieră” care, printr-un accident al istoriei, s-a trezit într-o bună zi ditamai Ministru al Justiției în România.
P.S. Știu că au fost câțiva dintre cei care au comentat pe această pagină care, seduși de minciuna si manipularile lui Stelian Ion, m-au criticat, beștelit, făcut în toate felurile, etc. Sper ca măcar acum, în al 12-lea ceas, cei care m-au jignit pentru că am spus adevărul, măcar în gând, în șoaptă, să își ceară scuze. Iar pe viitor, să știe că, indiferent cât și pe cine deranjează, pe această pagină se arată realitatea așa cum este ea.
Adevărul, legea și faptele!”

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “Ana Birchall a izbucnit, după apariția documentelor care îl demască pe Stelian Ion: ”Minciuna are picioare scurte”
  1. Avatar

    Bitea Ana

    Doamna Birchal sa nu credeti ca Barna nu a stiut acesta era si motivul ca distruge guvernul ca domnul Citu a aflat adevarulacum se foloseste sal santajeze pe Citu .sa se caute mai bine sa vedeți ca poate mai găsiți și dosare puse de o parte,prea exagerat de mult la deranjat aceasta înlocuire a ministrului zero

    septembrie 5, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.