Ana Birchall, oripilată de protejarea judecătoarei din Brăila care i-a scăpat pe violatori: ”E fără cuvinte!”

Ana Birchall, oripilată de protejarea judecătoarei din Brăila care i-a scăpat pe violatori: ”E fără cuvinte!”

iunie 8, 2021 0

Fost ministru al Justiției anti-Dragnea în epoca Dragnea, Ana Birchall nu renunță să tragă semnale de alarmă când ”spionii” mafiei infiltrați în sistemul judiciar continuă să facă, pe banii noștri, jocul infractorilor.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Birchall se declară efectiv oripilată că o judecătoare care a protejat violatori este iertată și are acum liber să ”profeseze” din nou.

Postarea Anei Birchall despre judecătoarea din Brăila

”Deci, azi, Înalta Curte o scapă pe judecatoarea de la Braila care a eliberat un violator al unei minore pe motiv că nu ați făcut voi, presa, scandal sau ca nu e act de terorism si mai si obliga sa i se plateasca si salariul cat a fost suspendata Fara cuvinte!
Va mai aduceti aminte de doamna Judecator din Braila care a dispus înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu în cazul unui suspect de viol asupra unei minore sechestrate timp de 8 luni si isi motiva aceasta hotararea intr-o maniera absolut halucinanta cum ca
„faptele inculpatului nu sunt de o așa gravitate încât să fi generat o rumoare socială de amploare. Nu au existat ieșiri în stradă, proteste în presă. Un atentat terorist care să genereze victime multiple, un omor care să stârnească frică generală ar putea justifica măsura arestării preventive”!??
Ei bine aflati ca astazi judecatorii de la Inalta Curte au decis sa desfiinteze incheierea de suspendare din functie, data de Sectia pentru judecatori a CSM fata de judecatoarea de la Braila care a pus in libertate un violator al unei minore pe motiv ca fapta nu este atat de grava ca un act de terorism….
Cu alte cuvinte de astazi doamna judecator din Braila poate sa reintre in sala de judecata si, in baza deciziei de astazi, va primi si salariul pe TOATA perioada cat a fost suspendata.
Domnul ministru al justitiei, va treziti din adormire si din betia propriilor dvs declaratii bombastice, aplecandu-va, asupra problemelor grave care se intampla in justitie. Puteti totusi sa aveti curajul sa asumati, sa initiati si sa adoptati masuri legislative astfel incat astfel de lucruri sa nu se mai intample?”

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.