Ana Maria Păcuraru: Realitatea PLUS rămâne de neclintit! Nu am revenit pentru a prelua postul cuiva. Familia mea nu intră în politică

Ana Maria Păcuraru: Realitatea PLUS rămâne de neclintit! Nu am revenit pentru a prelua postul cuiva. Familia mea nu intră în politică

martie 26, 2024 0

Stimați telespectatori, în lumina nenumăratelor întrebări și speculații care au circulat de când am anunțat că mă voi întoarce printre dumneavoastră, simt nevoia să aduc unele clarificări. 

Aș vrea să încep prin a spune clar și răspicat: nu am revenit pentru a prelua postul cuiva! Există persoane care lansează în mediul public diferite mesaje menite să denigreze relațiile noastre de familie. Asta, pentru a abate atenția de la lucrurile cu adevărat importante pe care Realitatea PLUS le dezbate. 

Eu vă asigur că viața noastră, dincolo de micile ecrane, este departe de a fi subiect de telenovele. Trăim normalitatea cu bune și cu rele, ca în fiecare familie. Important este că atunci când ne prezentam în fața dvs. o facem cu dedicare și profesionalism, pentru a vă prezenta informațiile care contează cu adevărat.

De asemenea, găsesc important să precizez că nu voi intra în politică. De altfel, niciun alt membru din familia mea nu va face acest pas. Nimeni nu a plecat de la Realitatea pentru a intra în politică, așa cum s-a vehiculat.

Între mine și colegii de la Realitatea nu a existat și nu va exista o bătălie pentru poziții. A existat mereu noțiunea de susținere, și nu de limitare a accesului profesional. Suntem, și am fost întotdeauna, o familie unită, axată pe colaborare, nu pe competiție. Împărtășim un scop comun – acela de a servi interesele societății românești, de a promova adevărul și de a contribui la dezvoltarea comunității noastre.

Spre finalul anului trecut, am luat decizia de a mă retrage temporar din lumea televiziunii pentru a mă dedica familiei – o etapă marcantă din viața mea personală, devenind mamă pentru a doua oară. În aceste momente, sprijinul necondiționat al familiei și al colectivului de la Realitatea PLUS a fost esențial. Sunt profund recunoscătoare pentru încrederea și susținerea tuturor, a celor care m-au și onorat cu un nou rol, acela de a prelua postul de coordonator al Departamentului Externe. Mulțumesc celor care m-au susținut necondiționat pe parcursul sarcinii și în procesul de revenire.

Astăzi, la aproape două luni după ce am născut, îmi reiau locul și misiunea, încântată și gata să contribui din nou la efortul comun de a informa, educa și inspira. Vă mulțumesc pentru că mă primiți din nou în casele dumneavoastră. 

Sursa: Vox Publica

Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.