Andrei Caramitru: ”Bravo Daciane, Dane! USR nu sare de 12%”, iar în Bulgaria doi băieți au luat 50%”

Andrei Caramitru: ”Bravo Daciane, Dane! USR nu sare de 12%”, iar în Bulgaria doi băieți au luat 50%”

noiembrie 23, 2021 0

Andrei Caramitru este poate cel mai aplicat și incisiv, dar totodată corect și onest, analist politico-economic din România. În trecut, a fost consilierul lui Dan Barna, funcție din care a fost ”expulzat” tocmai pentru că spunea ce gândea fără perdea.

Și din afara USR, Caramitru a rămas un aliat al formațiunii conduse acum de Dacian Cioloș, direct și indirect, prin criticile sale foarte pertinente aduse puterii politice de la București.

Dar o postare recentă a tânărului analist arată că și-a pierdut încrederea în USR, dintr-un motiv simplu: acțiunile copilărești, imature și discursul anacronic anti-USL care țin partidul lui Barna și Cioloș la un nivel foarte scăzut de încredere.

Trei sondaje de opinie recente, INSCOP și CURS, cotează USR între 10%-12%, în ciuda radicalizării discursului anti-PNL.

Caramitru se declară dezamăgit că liderii USR nu sunt în stare să aducă USR la guvernare și la o cotă mare de încredere.

Postarea lui Andrei Caramitru despre criza fără sfârșit a USR

”Maia Sandu a luat peste 50 la suta din voturi. Si – atenție – cam 15% in Transnistria si Găgăuzia !!!!
În Bulgaria – 2 băieți au făcut un partid 2 săptămâni înainte de alegeri. Au luat aproape 30%.
Usr nu e capabil – după tot dezastrul care se întâmpla aici – sa sara de 12-14% in România. Dar deloc deloc. I-a bătut si Vasilica. AUR ii spulberă lejer (cu Simion si 3 ciumafeti pe acolo).
Bravo Dacian, bravo Dan – pentru leadership si succes 🤦‍♂️.
Dacă astia nu înțeleg ca au nevoie de oameni care SA ADUCĂ VOTURI, in care marea masa a oamenilor sa aibă încredere, nu vor mai exista. Si e foarte păcat si mare nenorocire pentru noi toți…”
Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.