Anticipatele: ultima sansa pentru PNL! Plus PS despre mirlanie prezidentiala

mai 21, 2007 0

Anticipatele sint ultima sansa pe care o au liberalii pentru a supravietui politic. Cu o conditie: sa fie organizate cit mai repede, daca se poate in viitoarele luni. Spun supravietuire, pentru ca, la ritmul in care PNL coboara in estimarile sondajelor de opinie, nu e exclus ca spre toamna cota lor sa fie sub pragul de intrare in Parlament. Ei bine, in aceste conditii, cu alegeri anticipate in 2-3-4 luni, PNL poate sari, cu ceva efort, pirleazul de 5%  si, in felul acesta, ar putea sa nu repete precedentul PNTCD.
De altfel, liberalii stiu foarte bine acum cit e de mare pericolul la care s-au expus. Ludovic Orban nu are o idee trasnita cu intrarea PNL in opozitie. Doar ca, acum, intrarea in opozitie a PNL nu mai este suficienta.
 PS. Presedintele Traian Basescu si-a cerut scuze pentru felul in care a vorbit despre jurnalista de la Antena 1 (despre care a spus ca este „tiganca imputita”). Foarte bine – era tot ce mai putea face! Numai ca gestul in sine ramine, iar autorul sau nu poate schimba, chiar si cerindu-si scuze, eticheta pe care tine mortis sa si-o aplice: de mirlan.  

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.