Asta e Apocalipsa!O mie de Magda Ciumac!

martie 20, 2009 0

Îngroziţi-ne: ce urmează?
– Voi continua să mă joc cu minţile lor, voi născoci ceva foarte greu de copiat. Cu şi mai puţini bani. Totul natural, totul viu. În felul ăsta, OTV va trăi şi cu fi-mea la putere.
– Aveţi previziuni şi pentru cei care acum fac bani şi audienţă copiindu-vă?
– Concurenţii mei de acum vor sfârşi, într-un final, tot la mine. Mădălin Ionescu, Capatos şi Radu Moraru sunt OTVişti pur sânge, tot aici vor ajunge.
(…)
Nu riscaţi, făcându-vă telespectatorii mahalagii agramaţi?
– Aşa e poporul român. Eu încerc să cobor cât se poate discursul în emisiune, altfel oamenii nu înţeleg. Asta n-au înţeles politicienii, aşa au pierdut. Ţin minte că, într-o seară, am spus ceva despre „weekend-ul trecut”. Mi-au trimis mesaje o grămadă: „Dane, te iubim, eşti cel mai bun, dar ce-ai vrut să zici cu weekend?” De-atunci, am folosit numai „sfârşit de săptămână”.
(…)
– Sunt destui care n-ar plânge dacă ar dispărea OTV. Nouă, celor care vă acuzăm că îndobitociţi naţia, ce ne spuneţi?
– Că e numai începutul. Acum sunt fericit, nu mai suntem pe locul I la amenzi de la CNA, alţii ne servesc drept paratrăsnet. Antenele, care m-au copiat cel mai mult, sunt campioane. Aşa că-mi pot vedea liniştit de ale mele, o mie de Magda Ciumac stau să apară.”
Fragmentele de mai sus fac parte din interviul cu Dan Diaconescu, publicat azi in Gandul. Cu obiectivitatea celui care face avere de pe urma a tot ceea ce este grobian, de pe urma prostiei umane imbuteliate in romani, de pe urma dramelor comune si a bucuriilor de doi lei, DD ne spune ca romanii sunt un popor de agramati, de mahalagii, de consumatori de junk-tv…  „O mie de Magda Ciumac stau să apară” nu este o amenintare, nu este nici o profetie. Este o constatare. Fara publicul sau, OTV-ul nu ar exista. Cum OTV-ul si puii sai cu diferite nume au un succes nebun, putem fie sa recunoastem ca facem parte dintr-o natie de …. din aia cum am zis mai sus, fie putem ignora acest aspect trist  pana cand o ne muste de fund. Chiar daca habar nu avem cine este Magda Ciumac….
Constientizarea faptului ca faci parte dintr-o societate de doi bani, plina de inculti, de agramati si de manelisti este, paradoxal, singura cale de a te pastra cat mai curat cu putinta. Pentru ca stii de cine trebuie sa te feresti. Iar OTV-ul nu e tocmai nesanatos:  in loc ca cei de mai sus sa bantuie pe strazi, ei stau cuminti in fata televizorului.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.