Obama la Jay Leno. Cine bate: câinele sau gluma proasta cu paralimpicii? Diaconescu si weekendul.

martie 20, 2009 0

Am privit celebrul interviu al lui Obama cu Jay Leno, am citit ce stiri a generat si am concluzionat ca lumea e tot mai ingrijorata si in SUA, si aici, in Romania:
– aici a fost foarte iubita replica „Daca vrei un prieten la Washington, ia-ti un caine”, care apare in mai toate stirile si linkurile pe cre le-am primit
– acolo, a dominat autoritar glumita cu paralimpicii, legata de lipsa de pregatire in.. bowling a lui Obama. E o reactie legata de corectitudinea politica exagerata, a fost evident un derapaj neimportant in discutie.
printre altele omul a mai anunta ca ridica taxele, a spus ca sistemul care a facut posibile bonusurile este vinovat si alte chestii neimportante
Weekend
Si inca o chestie: Dan Diaconescu apare si in Gandul cu un interviu si in Cancan cu o alta stire, cum ca si-ar fi luat iaht de 2,3 milioane de euro. Toti il privesc cu un soi de admiratie de cind au constatat ca are un soi de cinism al propriului business si ca-l si scuipa in ochii celor care-l contesta. Un nene care face bani din jeg ramine un nene care face bani din jeg. Nu am de spus o chestie mai inteligenta despre fenomen. Dar as vrea doar sa-l citez din Gandul:

Ţin minte că, într-o seară, am spus ceva despre „weekend-ul trecut”. Mi-au trimis mesaje o grămadă: „Dane, te iubim, eşti cel mai bun, dar ce-ai vrut să zici cu weekend?”

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.