Atenție, se fură bibelouri și șlapi!

octombrie 14, 2009 0

Scurt buletin de știri:

  • Doi timișoreni au spart apartamentul unui vecin italian, dar n-au găsit de furat decât o plapumă, niște perne, câteva cămăși, niște bibelouri și o pereche de șlapi. Tocmai când ieșeau de-acolo, cu plapuma-n spate, în care erau înfășurate toate celelalte obiecte, i-a interceptat poliția. S-a lăsat cu focuri de avertisment și o urmărire ca-n filme.
  • O femeie din județul Vaslui a primit un SMS care-o anunța că a câștigat 20.000 de euro și a onorat invitația de a trimite la adresa indicată 200 milioane de lei, adică taxa de intrare în posesia premiului. Bineînțeles, premiul n-a mai venit niciodată. În urma cercetărilor, polițiștii au avut surpriza să constate  că autorul escrocheriei era un deținut din Penitenciarul Mărgineni.
  • O bătrână din Brăila a fost prădată de portofel, în timp ce se afla la ea acasă. Bătrâna lăsase ușa descuiată și trebăluia prin apartament, timp în care o femeie a intrat și i-a furat, dintr-o poșetă aflată pe cuierul din hol, portofelul cu actele și suma de 20 de lei.
  • Ajunsă acasă cu o pâine cumpărată din cartierul Micro 15, o sătmăreancă a constatat că pâinea are mirosuri străine. S-a întors cu ea la magazin și i-a cerut vânzătoarei să i-o schimbe, însă, în loc să dea curs cererii clientei, vânzătoarea a preferat s-o ia la bătaie.
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.