”Azi, Clotilde Armand e depășită. Și în lupta cu mafia gunoaielor, și în administrarea Sectorului 1”

”Azi, Clotilde Armand e depășită. Și în lupta cu mafia gunoaielor, și în administrarea Sectorului 1”

iunie 5, 2021 0
Nu toată lumea se bucură de strategia aleasă de Clotilde Armand în rezolvarea problemei salubrității. Șefa de la Sectorul 1 a ales calea războiului total cu firma care are contract de ridicare a gunoaielor, motivul fiind acela că foștii primari au umflat factura peste limita permisă.
În replică, ROMPREST a decis să nu mai ridice gunoaiele, iar astăzi cel mai bogat sector al Capitalei începe să arate din nou ca anul trecut, când la fel gunoaiele au rămas pe străzi.
Ioana Constantin, fost candidat PMP la Primăria Sectorului 1, acum retrasă din prim-planul politicii, a postat pe pagina sa de socializare un text critic față de Clotilde Armand, însoțit de imagini la zi pe tema crizei din Capitală.

Postarea Ioanei Constantin despre gunoaiele din Sectorul 1

”Bună dimineața din sectorul 1, sectorul gunoaielor! Așa arată la prima oră cel mai bogat dintre sectoare, disprețuit total și de primărie, și de firma de salubritate. Întreg sectorul e un focar de infecție.
Deloc populist, în sectorul 1 trebuie inițiată procedura de strângere de semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand.
Cel mai bogat sector al Capitalei a ajuns cel mai murdar și neîngrijit dintre sectoare. Aparenta răfuială cu mafia gunoaielor este de fapt incapacitatea managerială a lui Clotilde Armand.
Gunoiul e ceea ce se vede, dar întreg sectorul e blocat și neîngrijit. Din groapă în groapă, din șobolan în șobolan, din tomberon în tomberon.
Și mai dezamăgitor e că, după un primar slab cum a fost Tudorache, Clotilde Armand arată că se poate o administrație și mai slabă.
Am fost singurul candidat care în campanie a vorbit despre curățenie și despre contractul cu firma de salubritate. Atunci, Clotilde Armand prefera să fugă de dezbateri.
Nu poți administra un sector cu gălăgie și aroganță. Și nu poți ascunde la nesfârșit incompetența în spatele așa zisei lupte cu mafia.
Azi, Clotilde Armand e depășită de situație. Și în lupta cu mafia gunoaielor, și în administrarea de zi cu zi a sectorului.”
Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.