Cristiano Ronaldo revine la Madrid cu un… hotel. ”Pestana CR7 Gran Vía” a costat 13 milioane de euro

Cristiano Ronaldo revine la Madrid cu un… hotel. ”Pestana CR7 Gran Vía” a costat 13 milioane de euro

iunie 7, 2021 0

Hotelul lui Cristiano Ronaldo din faimosul bulevard Gran Vía (Madrid), purtând numele de ”Pestana CR7 Gran Vía Madrid”, și-a deschis luni, 7 iunie, porțile, într-un format de „soft opening”, care coincide cu scăderea preconizată a restricțiilor și reactivarea turism și activitate de ospitalitate.

Acesta este primul hotel emblematic la mărcii ”Pestana CR7 Lifestyle Hotels” din afara Portugaliei, după succesul hotelurilor sale din Lisabona și Funchal, anunță presa din Spania.

Este, de asemenea, al doilea lanț din Madrid, după ”Pestana Plaza Mayor”, care aparține mărcii sale ”Pestana Collection Hotels”.

Situat la nr. 29, Gran Vía, din Madrid și cu o investiție de 13 milioane de euro, această clădire din 1923 va avea 168 camere distribuite pe 10 etaje, dintre care două vor fi utilizate ca bar pe terasă și solar cu piscină.

Conform comunicatului de presă al companiei care gestionează afacerea fostului fotbalist de la Real Madrid, valorile sportului au, de asemenea, o prezență „foarte importantă”, motiv pentru care hotelul are o sală de fitness și va promova un program extins de antrenament și activități sportive.

Etajul 9, deschis publicului, CR7 salută oferta gastronomică a proiectului, care include un bar sportiv, o pizzerie și singurul acoperiș cu vedere la 360 ° asupra capitalei, care va găzdui o piscină mică și adâncă.

Conform declarației, valorile sportului au, de asemenea, o prezență „foarte importantă”, motiv pentru care hotelul are o cutie de fitness și va promova un program extins de antrenament și activități sportive.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.