Băi, nu v-aţi săturat de premieri? Scrisoare din Vrancea. Eu ţin cu Geoană

decembrie 5, 2008 0

P.(re) S.(criptum) Pentru cei nelămuriţi de „Iluzia anticomunismului”, a se asculta azi, vineri, la RFI, la 19.00, Artcultura, sau duminica in reluare, la ora 13.
  
Deschid televizorul pe ştiri, văd cum se stabilesc premieri care mai de care. În redacţie, iarăşi, e inflaţie de premieri. Şi dacă ieşi cu prietenii vei avea parte de o listă. Delirul continuă. NU-mi mai pasă. Am înţeles ce era de înţeles din alegerile astea.
 Proful
Vă rămăsesem dator cu un răspuns despre ce a făcut proful meu de mate din Vrancea, candidat împotriva lui Mitrea. Acesta din urmă a luat peste 50% şi a cîştigat. Proful meu însă a luat un onorabil număr de voturi. Iată ce mi-a scris Dan Popoiu:

  Am avut 19303 voturi care pana la urma au decis senatorul colegiului senatorial 1-Sorina Placinta (PD-L).

Cît despre concluzii:

„Sunteti mereu un invingator!Bine ati venit acasa!” Asa era scris pe tabla,ieri,cand mi-am reluat cursurile.
       A fost o experienta extraordinara! Am vazut multe, am trait stari pe intreaga paleta de la agonie la extaz, am plans si mi-am muscat mainile in fata saraciei si a neputintei de a lumina fete triste parca pentru totdeauna, am strans zeci de mii de miini si am vorbit cu intelepti de-ai satului, dar mai ales am vazut cu proprii ochi cum se pot comporta slugile „celui mai iubit dintre vrinceni”: sunt lichele fara scrupule care au facut TOTUL pentru a-si multumi stapanul.

Geoană
Bietul de el, se face invariabil de rîs, e un tip slab pe o poziţie tare. Dar mă irită linşarea lui. Pentru că mă uit la declaraţii la televizor sau în fotografiile din ziar şi-i văd în spate pe adevăraţii siniştri, Oprişan, Mitrea, Nicuşor Constantinescu. Uitaţi-vă mai bine la ei, la planul secund, şi veţi începe să-l apăraţi pe Geoană.

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.