Barna îi dă dreptate Anei Ciceală și îl pune la punct pe Năsui după haosul provocat la București: ”Vor vota bugetul…”

Barna îi dă dreptate Anei Ciceală și îl pune la punct pe Năsui după haosul provocat la București: ”Vor vota bugetul…”

aprilie 28, 2021 0

Blocajul generat în Capitală de amenințarea consilierilor USRPLUS că își vor pierde funcția dacă vor vota bugetul lui Nicușor Dan e pe cale să fie rezolvat.

Vicepremierul Dan Barna a promis acum câteva minute că situația de la București se va rezolva după mai multe runde de dialog între PNL și USRPLUS.

”Nu e nimic anormal, e blocat bugetul la prima strigare. La a doua sau a treia, va fi altfel. Vom dialoga, se va rezolva. Nu e Bucureștiul singurul în situația asta, mai e și la Iași, la Bacău, în alte orașe din țară”, a spus dan Barna, la Parlament.

Un mesaj dezvăluit de Doru Oprea, ”eroul din 10 august” demonstrează planul de sabotaj pus la cale de Claudiu Năsui, liderul USRPLUS pe București.

Năsui a transmis clar o formă de amenințare,  pe adresa consilierilor de la Capitală: votați bugetul propus de Nicușor Dan, vă pierdeți funcția!

”Dacă votam pentru acum se convoca BM (n.r.- Biroul Municipal al USRPLUS, condus de Claudiu Năsui) pentru excluderea mea, probabil”, a recunoscut Manuela Mureșan, unul dintre consilierii USRPLUS din Capitală.

Detalii, AICI

Atitudinea aceasta arogantă indusă de Năsui a blocat bugetul Capitalei, consilierii speriindu-se că-și vor pierde funcția (și avantajele) și executând planul lui Claudiu Năsui, prin abținere la vot (ceea ce a dus la respingerea proiectului de buget propus de primarul Nicușor Dan).

Aceasta în ciuda faptului că Ana Ciceală, cea mai vocală voce anti-Firea din București, s-a opus planului lui Năsui și a declarat public că e normal ca USRPLUS să voteze bugetul Bucureștiului, nu să-l saboteze.

”Eu sunt în minoritate față de colegii mei în ceea ce privește votul bugetului Capitalei, de fapt față de unii dintre colegii mei.  Consider că acest buget a fost dezbătut, am formulat amendamente pe care le voi susține și în plen și sunt pentru votul acestui buget, chiar dacă majoritatea din Birourile Municipale reunite USR PLUS București și dintre consilierii generali sunt se pare împotrivă. Mă aștept ca toată lumea să-și respecte jurământul făcut în urmă cu șase luni și anume să-și îndeplinească mandatul, gândindu-se la binele locuitorilor municipiului București”, a  declarat consiliera USRPLUS din Capitală, la RFI.

Prin intervenția de acum câteva minute, Dan Barna i-a dat dreptate Anei Ciceală, cea mai credibilă consilieră USRPLUS din București, și l-a pus la punct pe Claudiu Năsui, sabotorul bucureștenilor.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.