Basescu-Antonescu. Asa NU, domnule Basescu!

noiembrie 14, 2009 0

Sincer, am fost putin mai departe de TV in momentul in care a avut loc aceasta disputa in cadrul intilnirii de la Cluj si mi-au scapat anumite fraze.
Rezum din Gindul:

A fost momentul în care dezbaterea a degenerat. Antonescu i-a reproşat lui Băsescu faptul că a promovat „femeia – obiect, cu succes facil şi nu femeia care face carieră pe învăţătură, nu pe tupeu. (…) Aveţi un model pe care îl puteaţi promova mai mult, doamna Băsescu”. Preşedintele s-a enervat şi a pretins scuze, afirmând că trăieşte cu trei femei în casă şi că are mai mult respect pentru femei decât pentru orice bărbat. A fost şi momentul în care Băsescu a sărit calul şi a sugerat că Antonescu, a cărui primă soţie s-a sinucis după o luptă grea cu cancerul, nu a fost alături de ea: „Decenţa ar trebui să vă spună că un bărbat care are trei femei în casă le respectă. Un bărbat căruia nu i s-a întâmplat niciun incident dramatic în care să-şi lase soţia singură să ajungă în situaţii dificile”.

Aceasta aluzie a lui Traian Basescu mi se pare de prost gust. Niciodata, in nici o circumstanta, nu pot fi de acord cu o asemenea luare de pozitie. E una totalmente nedemna! E o josnicie sa faci asa ceva!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.