Băsescu atacă Badea. Badea atacă Băsescu. Aş spune că se iubesc.

noiembrie 12, 2009 0

Bătălia Băsescu – Badea este mişto într-un fel. Traian Băsescu îl parodiază întîi. Şi nu rău. Cred că din tot ce a circulat pe net în campania asta, filmuletele anti-Antene sint cele mai onorabile – le prefer viralelor de doi bani, inflatiei de informatii false si tot restul. Iar la filmuleţele alea eu chiar am rîs spre deosebire de Costin Ilie. Băsescu apare în sfîrşit într-o ipostază în care să pară că nu şi-a pierdut simţul umorului. Aduce cu tipul de acum 5 ani, mult mai priceput în relaţia cu presa şi oamenii care îl urăsc sau îl adoră…

Răspunsul lui Mircea badea nu e foarte rău. Are o brumă de umor după mult timp. În plus, îi mai pune nişte întrebări pe care au uitat să (ş)i le pună oamenii care îl iubesc prea mult pe preşedinte. Cei doi se inspiră mult unul pe altul, trebuie să constat:

Aşadar o luptă relaxată meditic, în crae nimic nu e în subterane. A fost o gură de aer în zilele astea în care oamenii se luptă în subterane şi, din cînd în cînd, mai izbucneşte cîte ceva la suprafaţă.
Pe de o parte, mi se confirmă teoria privitului masochist la televizor. Pe de altă parte, tare-mi e că tot crizoiul mediatic din ultimii ani a fost generat tocmai pentru că Băsescu s-a uitat prea mult la Antena3, în loc să se relaxeze cu un HBO cinstit.

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.