Berbecul anti-Basescu

octombrie 21, 2009 0

Reaiu si reafirm o idee pe care nu doar ca pot sa o argumentez solid, dar care mi-a devenit, cum sa spun, credinta: candidatura lui Klaus Johannis pentru functia de premier asumata de noua „majoritate transparenta” nu e una pro-Johannis, ci una anti-Basescu.
Iata inca o dovada ca domnul Johannis e folosit pe post de berbece cu care Geoana, Antonescu si compania vor sa sparga frontul Basescu si cam atit:

A fost foarte clar şi este mai mult decât onorant pentru dl Iohannis, care acceptă să intre într-un joc cu şanse reduse. Are şanse reduse să fie numit prim ministru de către dl Băsescu (…) Am un răspuns onest, pe care l-am spus şi i l-am spus şi dlui Iohannis….Şi i-am spus: nu am cum, pentru că asta este politica, să vă spun că această înţelegere poate să mergă dincolo de 6 decembrie, pentru că ar fi necinstit din partea mea să spun un lucru pe care nu îl pot garanta. Nu îl poţi garanta, pentru că este vorba în primul rând să câştigi, în al doilea rând, să existe o majoritate, în al treilea rând, să existe un consens cu privire la un candidat de prim ministru.
(Mircea Geoana, opere complete – selectiuni)

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.