Bill Gates spune care trebuie să fie cel mai mare atu al unui om de afaceri

Bill Gates spune care trebuie să fie cel mai mare atu al unui om de afaceri

februarie 17, 2022 0

Bill Gates este un magnat în vârstă de 66 de ani, care este foarte respectat pentru declarațiile sale, iar astăzi revine din nou în prim plan pentru a exprima care este cea mai importantă abilitate pentru un antreprenor.

Deși unii vor spune că este capacitatea de organizare sau colaborare, pentru fostul președinte al Microsoft este clar că ne înșelăm.

„Fiecare antreprenor are nevoie de un amestec de abilități diferite, dar cel mai important lucru este să fii un foarte bun agent de vânzări”, spunea Bill Gates în 2007, într-un discurs la Salon des Entrepreneurs din Franța, care a devenit din nou viral astăzi.

”De ce cel mai important este să vinzi? Pentru că nu este vorba doar de a-ți convinge clienții să-ți cumpere produsul; tot la fel de mult contează faptul ca oamenii iti acorda un imprumut sau cei care isi cauta un loc de munca aleg să meargă la firma ta.

Vrei ca abilitățile lor să fie astfel încât, chiar și atunci când ajungi la 10 sau 50 de oameni, abilitatea lor să poată crește odată cu acea companie”, a explicat Bill Gates în detaliu.

De aceea magnatul consideră că este esențial să găsești echipa potrivită care să crească alături de tine, astfel încât căutarea unei forțe de muncă bune este un pas fundamental.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.