Cadourile lui Felix pentru Dan Diaconescu. Schiţă de moravuri. PS Ce-ar zice Voiculescu dacă ar veni cineva să-l exproprieze?

octombrie 8, 2008 0

    Azi dimineaţă, cînd am citit ziarele, văd în Ziua un articol despre o istorioară a lui Dan Diaconescu despre cadourile pe care i le-a făcut Dan Voiculescu pe cînd lucra tînărul D.D. la Intact. Un video, apoi o Dacie şi apoi un apartament, pe care i le-a dat de ziua lui de naştere. Trei ani, trei cadouri. Cînd a plecat Diaconescu de la Intact, începe să primească citaţii. Dan Voiculescu l-a dat în judecată să-i ia înapoi cadourile. Cite o citaţie pentru fiecare. Cadourile erau cu skepsis. Nici maşina, nici apartamentul nu erau pe numele lui Diaconescu, încît nici o şansă pentru omul de la OTV să le poată păstra. La despărţirile dintre prieteni – mă rog, nu ştiu dacă era cazul între cei doi –  cei mai mulţi îşi înapoiază cadourile. Dacă-i vorba de fleacuri, nu prea ai ce înapoia, dar o maşină şi o casă, pe-astea le dai înapoi singur, n-aştepţi citaţie de la tribunal din partea ex-prietenului care-şi vrea îndărăt dovezile de generozitate.
PS Azi voiculeştienii şi geonarzii din Cameră au dat o palmă proprietarilor de case naţionalizate şi articolului 44 din Constituţie despre garantarea dreptului de proprietate. Se pare că unii dintre chiriaşii invitaţi de Voiculescu în balcoanele Camerei Deputaţilor erau aplaudaci care prestează ca spectatori închiriaţi cu ora la show-urile  Antenelor.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.