El il infrunta pe Tariceanu

octombrie 8, 2008 0

Sorin Minea. Director mare la o binecunoscuta firma de mezeluri. El e candidatul pe care PD-L il arunca in lupta impotriva lui Calin Popescu-Tariceanu.
Probabil ca l-ati mai vazut. Probabil ca, mai mereu, l-ati vazut si auzit vorbind pe chestiuni de business.
Catavencu de saptamana asta ne ofera mai mult. Istodor ne ofera, ca de fiecare data, mai mult despre cite un personaj public. Intr-un interviu pe care il puteti citi aici si din care va ofer, spre degustare, un pasaj:
„Mi se pare aiurea sa conduca tara unul care arunca banii in vazul lumii si cumpara tot ce-i iese in cale: oameni, voturi, fotbal. Daca ai muncit pe bani, nu-ti vine sa-i arunci. Cind primesti bani pe aranjamente si pe spaga, normal ca nu-ti pasa. Uite, ma uit la Tariceanu, viitorul meu contracandidat. Cind a fost alegerea procurorilor, a spus ca Parlamentul decide. Acum a fost la Barroso si i-a spus ca a fost o greseala. Prietene, ma crezi timpit? Nu v-ar placea sa fie un ins in Parlament care sa spuna la sfirsitul sedintei ca ala a dormit, ala a votat la sapte butoane? Sa le-o spuna de la tribuna.”
PS. Doua texte ft bune despre Cabinetul Tariceanu. Aici si aici!
PS2. Curtea Constitutionala a decis ca procurorii sefi nu pot fi numiti de CSM. CCR a declarat neconstitutionala modificarea operata recent de Parlament si criticata inclusiv de Comisia Europeana.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.