Calcul PD-L+PRM? Bonus: Hotnews, Voinescu, Avramescu

septembrie 3, 2008 0

Am urmarit cu atentie cit am putut de multe reactii la miscarea (total neinspirata, dupa mine) de ieri a PD-L – aceea de a sustine si de a revitaliza oarecum PRM-ul.
O directie de interepretare- la care ma tot gindesc de citeva ore incoace – e aceea ca gestul PD-L ascunde ceva „profund”, ca e „o lovitura cu manta”, ca echivaleaza cu o mutare strategica subtila ale carei efecte benefice, desi impecabil ascunse acum, vor fi revelate in viitorul imediat sau mediu.  
Desi, cum va spuneam si mai sus, imi tot bat capul cu aceasta chestiunea, marturisesc ca nu reusesc sa vad nici macar un beneficiu real al acestei decizii. Pe masura ce pun cap la cap date si ipoteze de lucru, concluzia la care ajung ca alaturarea PRM – PD-L e un calcul care da cu foarte multe minusuri, oricum am lua-o,  pentru pedelisiti.
BONUS. Intrebari extrem de provocatoare pe Hotnews in aceeasi chestiune, care s-a lasat ieri si cu un anunt spectaculos: decizia lui Catalin Avramescu de a nu mai candida pentru PD-L in toamna. Aici, detalii si, desigur, posibilitatea de a exprima o opinie!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.