Cancelarul Sassu face junglă din organigramă

octombrie 16, 2007 0

Comunicat cu hotarirea Consiliului de Administratie pe site-ul TVR. Te umflă rîsul numai cînd vezi toată jungla de funcţii creată pentru oamenii lui Sassu. Ca orice sistem corupt îşi umflă pînă peste poate şi complică la nesfîrşit sitemul de consilieri de imagine, de comunicare de etc. Citat:

De asemenea, CA al SRTV a aprobat desfiinţarea Departamentul Comunicare şi Relaţii Internaţionale, aflat în directa subordine a Preşedintelui-Director General, împreună posturile de Director Departament Comunicare şi Relaţii Internaţionale, Şef Serviciu Comunicare Internă, Şef Serviciu Comunicare Externă. Astfel, comunicarea de produs a fost transferată în cadrul Direcţiei Marketing şi Comunicare de Produs, respectiv comunicarea de corporaţie va reveni Biroului de presă din cadrul Cancelariei PDG. În cadrul Direcţiei Marketing şi Comunicare de Produs se înfiinţează, totodată, Serviciul Comunicare, PR şi Evenimente.
Tot la nivelul Cancelariei Preşedintelui-Director General se înfiinţează următoarele posturi de conducere: Şef al Cancelariei Preşedintelui-Director General şi Şef al Serviciului Arhiva de Documente a SRTv.

Nu mai are rost să revin la complicările aiursitice cu ştiri de sport şi ştiri pur şi simplu. Deh, mai trebuie plasaţi prieteni pesedişti şi-n acel departament pentru mai buna supraveghere a activităţii lui Culcer şi a oamenilor ei.
Subiectul TVR exasperează prin simplul fapt atît de nedrept că atunci cînd dă o lovitură de presă e pur şi simplu linşat politic. E mai grav decît un simplu circ politic. Şi ce e mai grav e că nu poţi face altceva decît incanta la nesfîrşit locuri comune despre depolitizarea instituţiei.

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.